En Hyundai med masser af sommertilbehør

Klar, parat, Hyundai
Få rabat på sommertilbehør!

Skal du på kør-selv-ferie eller på cykeltur i det fri? Det danske sommerland byder på mange oplevelser, og med det rigtige udstyr er din bil også klar.

Lige nu og resten af sommeren har vi rabatter på originalt Hyundai tilbehør, som vil gøre sommereventyrene endnu sjovere.

Tilbud på alufælge til Hyundai IONIQ 5 eller Santa Fe

Tilbud på komplet sæt vinterhjul på alufælge

Lige nu har vi et først-til-mølle tilbud på nye 19” Rial Ria alufælge, der passer både til Hyundai IONIQ 5 og Santa Fe.

De smarte og sortlakeret alufælge kommer med kvalitets-vinterdæk fra Nokian, og ikke nok med det, så inkluderer prisen både opbevaring på vores dækhotel den første sæson og montering.

Du får det hele til:

kr. 15.995,-

Normalpris kr. 21.875,-

 

Spar 20% på cykelholder til din Hyundai

At tage cyklen med på ferie er den helt perfekte måde at opleve Danmarks smukke natur på. Med cyklen er der god mulighed for at være fleksibel, og du kan cykle lige derhen, hvor du har lyst til.

Lige nu sparer du 20% på vores cykelholdere, som monteres på anhængertrækket. Cykelholderen har plads til to cykler og kan låses, så du roligt kan lade den sidde på bilen, hvis du forlader den.

Bagklappen på din bil kan stadig let åbnes, hvis du har brug for noget i bagagerummet, uden at du behøver at fjerne cyklerne først.

Cykelholderen fås lige nu til:

kr. 4.636,-

Normalpris kr. 5.795,-

 

En cykelholder med cykel på en Hyundai i20
Solskærm på en Hyundai

Spar 15% på solskærm til din Hyundai

Du kender det godt, de eneste ledige parkeringspladser har ingen skygge, og når du sætter dig ind i bilen, føles den som en finsk sauna.

Hvis du vil slippe for en overophedet kabine, kan du placere en solskærm i forruden og holde solens stråler ude. Skærmen er også god at bruge om vinteren, hvor den kan holde ruden fri for sne.

Solskærmen fås lige nu til:

kr. 749,-

Normalpris kr. 895,-

 

Interesseret i tilbehør til din Hyundai?

Så udfyld felterne herunder og vi kontakter dig.

Er du og din bil ferieklar?

Vi har samlet en række tips og gode råd til klargøring af din bil inden ferien!

 

Tilbuddene er gældende t.o.m. d. 31.08.2023. Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din lokale Andersen Biler Hyundai forhandler for mere information.

Alle angivne tilbud er kun for minHyundai-medlemmer og kræver fremvisning af minHyundai-appen.