Kampagnetid hos Andersen Biler - gør en ekstraordinær god bilhandel!

Kampagnetid hos Andersen Biler
- gør en ekstraordinær god bilhandel!

Året lakker mod enden - og vi har samlet en række biler sammen til en kampagne. Det ser godt ud - også for dig. Sagen er nemlig den, at vi gerne vil rydde ud for at gøre plads til nyt. Det betyder, at du kan gøre en fin handel. Nok nærmere en rigtig god handel, men du forstår.

Vi har et flot antal biler på vores liste, men vi ved fra tidligere lignende tiltag, at listen med biler skrumper hurtigt.

Uanset om du er på jagt efter en elbil, plug-in hybrid eller leder efter en bil med almindelig forbrændingsmotor, så har vi hele molevitten. Vi har samlet hele listen med biler til dig lige her:

En masse kampagnebiler

Du skal også vide, at vi fint kan tage din nuværende bil i bytte - uanset om den er dyrere, nyere, billigere eller ældre end den, du overveje at købe. Vi ved nemlig, at dit kørselsbehov kan ændre sig.

Fik vi nævnt, at vi også kan rådgive dig om selve købet? Nogle ønsker at købe kontant, mens andre hellere vil finansiere - enten med eller uden udbetaling. Vi kan klare alle tre løsninger - bare sig til.

Som prikken over i’et kan vi også tilbyde dig en serviceaftale, så kender du dine serviceomkostninger på forhånd. Det klares med et fast, månedligt beløb, og så er du godt og trygt kørende - uanset hvor mange kilometer, du kører. Men nok om det for nu.

Vi glæder os til at få dig på hjul!