IONIQ 6

IONIQ 6 vinder
3 flotte priser

IONIQ 6 vinder
3 flotte priser

Car of the year 2023

Man kan nærmest ikke sige IONIQ uden også at sige World Car of the Year, for sidste år stak IONIQ 5 af med netop den pris, da World Car Awards løb af stablen. Nu skriver vi 2023, og sørme om det ikke er blevet til endnu en World Car of the Year i år – nu står der blot IONIQ 6 på hædersbeviset.

Præmiehøsten stopper dog ikke her, for IONIQ 6 kan nu også pryde sig med titlerne World Electric Vehicle og World Car Design of the Year med hjem.

World Car Awards er en årlig begivenhed, og i år løb gildet af stablen den 5. april i New York til International Auto Show – de uddelte priser er i øvrigt baseret på mere 100 motorjournalister fra hele verden, som har testet en lang række biler, der har kvalificeret sig til en pris, hvorefter biljournalisterne stemmer på deres favoritter.

Vil du høre mere om IONIQ 6?

Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Hyundai IONIQ 6. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Pris på IONIQ 6

Timingen for de flotte IONIQ 6 kåringer er rigtig fin, for det er ikke længe siden, vi kunne løfte sløret for de danske priser og rækkevidder. Derudover kan bilen prøves i Danmark senere her i april, hvor man kan sætte sig bag rattet i en IONIQ 6, som koster fra 374.995 kroner og har en rækkevidde på helt op til 614 kilometer.

Vil du kontaktes, når bilen kan prøvekøres, så kan du skrive dig op her:

Hyundai Ioniq6 9282 Edit
Hyundai Ioniq6 9557
Hyundai Ioniq6 9589
Hyundai Ioniq6 9622
Hyundai Ioniq6 9676
Hyundai Ioniq6 9697

Som om det ikke var nok…

Før IONIQ 6 blev officielt lanceret, vakte den stor opmærksomhed – både i diverse bilfora på nettet, men også i autopressen og internt i bilbranchen. IONIQ 6 vandt flere prestigefyldte priser før modellen blev formelt introduceret. IONIQ 6 snuppede blandt andet prisen for Saloon of the Year, da magasinet GQ Car Awards 2023 løb af stablen, men IONIQ 6 fik også prisen for ”New Car of the Year”, som blev afholdt af Le Guide de l'auto.

På sikkerhedsfronten ser det også vældig godt ud: IONIQ 6 har nemlig scoret topkarakter med de maksimale fem stjerner i Euro NCAP.