I20 Banner

Hyundai i20 med nyt facelift er på vej

Bilen er ankommet!

Den nye faceliftede Hyundai i20 er på vej til Danmark, og minibil entusiaster kan knap nok vente med at opleve dens opgraderede design og teknologiske forbedringer. Med en forventet introduktion sidst på året er det på tide at begynde at se frem til denne spændende bil.

De første billeder af i20’s opdaterede og mere sporty design er blevet frigivet, og du kan se alle billederne herunder.

En af de største ændringer, som er synlig ved første øjekast, er bilens opdaterede frontgrill og kofanger, der giver bilen et mere sporty udseende. Nye fælge plejer næsten også altid at blive præsenteret ved en models facelift, og her går i20 ikke mod strømmen. Nydesignede 16- og 17-tommer fælge er blevet tilføjet.

Indvendigt er der også sket en række forbedringer. Af nyt udstyr kan nævnes en 4,2” instrumentering som standardudstyr, USB type-C, anden generations eCall baseret på 4G-netværket og Over-the-Air (OTA) kortopdateringer, hvis bilen har navigation.

Bilen tilbydes også med et BOSE® Premium Sound System, der sikrer en fremragende lyd, hvad enten man lytter til DAB-radio eller streamer musik fra en smartphone.

Flere af Hyundais Smart Sense sikkerhedsfunktioner kommer nu som standard, såsom aut. nødbremse med fodgænger og cyklistgenkendelse og aktive vognbaneassistent.

Vil du kontaktes omkring Hyundai i20?

Det gør vi! Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved!

Ny faceliftet Hyundai i20 set foran
Ny faceliftet Hyundai i20 front
Ny faceliftet Hyundai i20 set fra siden
Ny faceliftet Hyundai i20 set skråt bagfra
Ny faceliftet Hyundai i20 bagende
Ny faceliftet Hyundai i20 set oppefra
Ny faceliftet Hyundai i20 forlygte
Ny faceliftet Hyundai i20 interiør
Ny faceliftet Hyundai i20 motor

 

Hyundai i20 i nye farver

Tre nye farve-muligheder er blevet tilføjet til den nye Hyundai i20: Lucid Lime Metallic (som kan ses på billederne), Lumen Grey Pearl og Meta Blue Pearl. Farverne, som vi kender fra den nuværende i20, vil også være tilgængelige. Det er Atlas White, Phantom Black Pearl, Aurora Grey Pearl, Dragon Red Pearl og Mangrove Green Pearl.

Indvendigt tilbydes der ny interiør farvepakke. Lucid Lime giver den nye i20 et levende og personlig præg. Sæderne får et nyt sporty mønster med en bred lodret linje og prægede vandrette stiplede linjer. De limefarvede syninger dekorerer forskellige berøringspunkter i interiøret.

Er du interesseret i den kommende i20?

Det kan vi godt forstå. Skriv dig op i formularen øverst på siden, så kontakter vi dig når den kan ses og prøves i fjerde kvartal i år.