Tilskuere på Lyngby station

FÅ BILLETTER TIL LYNGBY BOLDKLUB VS. FC NORDSJÆLLAND

Opdatering 27.1.2023 klokken 13.31

Der har været rift om billetterne, og vi har allerede måtte bede om flere. Du kan dog fint skrive dig på ventelisten via formularen herunder – vi kontakter dig, såfremt det bliver muligt at få flere!

SE KAMPEN OM NORDSJÆLLAND 

Du er hermed inviteret til superliga-kamp på Lyngby Stadion søndag d. 19. februar. Kampstart er kl. 14.00.

Du bestemmer selv, hvem du vil have med til kampen. Det kan være din kæreste, det kan være din bedste ven - det afgør du. Og du bestemmer også selv, om du vil holde med Lyngby Boldklub eller FC Nordsjælland. 

Hent billetterne hos din Nissan-forhandler

Det er egentlig meget simpelt: Hvis du vil have 2 billetter til fodboldkampen, så skal du bare udfylde formularen nedenfor. Så sørger vi for, du kan hente billetterne hos din nærmeste Nissan-forhandler.

Til fodboldkampen kan du købe de berømte "Lyngby-pølser", der har ry for at være Danmarks bedste stadion-pølse. Nyd kampen, nyd de grønne områder i Lyngby og kom helt tæt på de nyeste modeller fra Nissan. 

Vil du have gratis billetter til superligakampen?

Udfyld formularen og kom på venteliste!

Hæng på. Du bliverkontaktet af vores Nissan-afdelinger hurtigst muligt . Læs vores privatlivspolitik. her.

Nissan Qashqai

Hvad er det, der solgt i 36.000 eksemplarer i Danmark, 3 millioner eksemplarer i Europa og 5 millioner eksemplarer i verden? Svaret er simpelt: Nissan Qashqai.

Priser fra 301.018 kr.

 

 

Nissan Qashqai på vejen

Nissan ARIYA

Den længe ventede SUV Nissan ARIYA har et futuristisk design og kører desuden udelukkende på el. SUV’en byder på rækkevidde på op til 520 km, og den må trække op til 1.500 kg.

Priser fra 402.000 kr.

 

Nissan Ariya - Finalist til Årets Bil i Danmark 2023

Nissan X-Trail

Vi har en stor nyhed, som vi alle kan varme os på: Lanceringen af den fjerde generation af Nissan X-Trail! Bilen er lavet på den samme platform som den populære “lillesøster”, Qashqai, men X-Trail er større og mere rummelig, hvorfor modellen kan leveres med helt op til syv sæder.

Priser fra 449.990 kr.

Nissan X-Trail set fra siden