Piger Ved Bil

Hyundai i10 kan endelig leveres igen

Hyundai i10 vinder flere tests

Hyundai i10 er mikrobilen, der for alvor føles voksen. Med sig har bilen et sikkerhedsniveau, der gør, at bilen markerer sig særdeles positivt. Faktisk i en så høj grad, at Hyundai i10 flere gange er kåret som testvinder. Blandt andet af FDM, der skriver:

"Hyundai i10 er uden tvivl et af de bedste køb i prisklassen af nye biler til under 150.000 kr."  - FDM, 12. december, 2022

Måske stoler du på anmelderne. Måske vil du hellere prøve bilen selv? Det er i hvert fald muligt, nu hvor Andersen Biler har Hyundai i10-modeller, du kan få med det samme. 

Infotainment
Rat
Bagfra

Hyundai sætter garanti bag bilerne

Der er altid betryggende, når bilproducenterne tør sætte en ordentlig garanti bag deres produkter. Og når det kommer til garanti, har Hyundai et enestående kort på hånden.

Du får 5 års garanti uden kilometerbegrænsing. Det er også et punkt, anmelderne altid fremhæver, når snakken falder på Hyundai.  

Sikkerheden er ligesom garantien uhørt fordelagtigt. Bilen er udstyret med en automatisk nødbremse, der bremser for både biler, cyklister og fodgængere. Det er smart!

Vil du prøvekøre Hyundai i10?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Hyundai i10 kan endelig leveres 

En af ulemperne ved i10'erens popularitet har været, at bilerne har været svære at skaffe. De er simpelthen blevet revet væk, og derfor har det været svært at få et ordentligt tilbud på bilen. 

Nu er der dog godt nyt. Andersen Biler har netop sat fokus på Hyundai i10, og vi har derfor en masse biler til omgående levering.

Du kan vælge lease i10, hvis du vil have bil til et fast månedligt beløb. Men du kan også vælge at købe bilen, hvis et ejerskab passer bedre til dit behov.

Du kan altså køre i den anmelderroste i10 fra bare 1.895 kr./md.

Du kan også købe bilen fra 132.995 kr.