Elbilsuge Banner02

Kom til elektrisk uge hos Andersen Biler - Ford
8.-14. maj

Kom til elektrisk uge hos Andersen Biler - Ford
8.-14. maj

Har du overvejet en elbil? Eller en plug-in hybrid?

Så skal du lægge vejen forbi en af vores seks Ford afdelinger i uge 19 fra mandag den 8. maj til søndag den 14. maj, hvor du kan opleve nogle af Fords fantastiske modeller. Det drejer sig blandt andet om Ford Mustang Mach-E og Ford Kuga plug-in hybrid, men du kan også skrive dig op til den kommende Ford Explorer EV, som er en 100 % rendyrket elbil. 

Det bedste af det hele?

Der er faktisk en del. For eksempel er Mustang Mach-E netop sat ned i pris, så den nu koster fra 399.995 kroner. Derudover kan du både privatlease eller købe Mustang Mach-E. Vil du have flere gode nyheder? All right - elbilen er til omgående levering!

Mustang Mach-E privatleasing

Ford Mustang Mach-E til privatleasing
Ford Kuga plug-in hybrid kørende på vej med sving

Det bedste fra to verdener?

Med Ford Kuga plug-in hybrid får du det bedste fra to verdener. Den har både en el- og forbrændingsmotor, som supplerer hinanden under din kørsel. Den kan faktisk køre op til 65 km på rent el. 

Ford Kuga er Danmarks mest solgte plug-in hybrid for tredje år i træk, og koster kun fra 325.660 kroner og denne SUV fås også til omgående levering!

Og hvad med den nye Explorer?

I begyndelsen af det nye år, kommer der en stor nyhed fra Ford - det er den førnævnte Ford Explorer EV, som vi virkelig har store forventninger til. Og selvom der er et stykke tid til, at bilen kommer til landet, så har vi allerede fået prisen, som begynder ved 340.000 kroner. Derudover er det faktisk muligt at skrive dig op til bilen - uden at betale noget.  Kig endelig forbi os, så kan vi fortælle dig meget mere om bilen og vise dig, hvornår du skriver dig op - helt uforpligtende!

Ford Explorer set fra siden

Hvor & hvad tid?

Vi har normale åbningstider i hverdagene, men i weekenden den 13.-14. maj ser det således ud:

Ballerup, Energivej 4: Lørdag og søndag fra klokken 11-16

Tåstrup, Husby Allé 7-9: Lørdag og søndag fra klokken 11-16

Frederikksund, Vølundsvej 11: Søndag fra klokken 11-16

Gladsaxe, Gladsaxe Møllevej 14: Søndag fra klokken 11-16

Hillerød, Lokesvej 4: Søndag fra klokken 11-16

København, Rovsingsgade 78: Søndag fra klokken 11-16