Forfra

Den billigste vej til en luksuriøs SUV? Bedøm selv 

Den ser jo godt ud 

Nissan er inde i en god periode, når det kommer til design. Se bare den nye Qashqai, der ikke bare er belønnet med fremragende salgstal. Den er jo faktisk blevet lækker, og den har endda massage i sæderne.

Lækkerheden går igen hos storebror X-Trail, der vil noget af det samme som Qashqai. Bare lige lidt mere. Det er simpelthen uomtvisteligt, at X-Trail byder på luksusfornemmelser.

Bagfra
Forfra Foran Søen
I Profil

Hvordan kører Nissan X-Trail?

Bilen på billederne er en X-Trail i udstyrsniveauet Tekna. Motoren assisteres af en mild-hybrid system, det hjælper til at få motoren til at udvinde energien mest effektivt. 

160 hk gør ingen bil til en racerbil, men det er overhovedet heller ikke X-Trails ambitioner. Den lægger i stedet op til en ægte SUV-følelse,der understøttes af en uhørt lavt støj niveau fra både motor, vind og hjul. 

Og så er der affjedringskomforten. Du vil blive overrasket over, hvor tilgivende bilen er, når det kommer til ujævnheder og bump. 

Interiør
Førerplads
Træ Detaljer
Tredje Sæderække
Infotainment

Vil du prøvekøre Nissan X-Trail?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Hvad koster Nissan X-Trail 2023?

Nu er du sikker klar til at høre, hvad det koster at gøre sit indtog i den luksuriøse SUV. Svaret kommer her. 

Nissan X-Trial koster fra 449.990 kr. Det er en god sjat, men vær nu lige opmærksomhed på, hvilket udstyr der er standard. 

Nissan X-Trail har ALTID automatgear, adaptiv fartpilot og blindvinkel-assistent. Og meget, meget mere. 

Bilen fås desuden med mulighed for 7 sæder, hvilket gør bilen ekstra interessant for nogle. Især ambassader, der - åbenbart - allerede har bestilt adskillige eksemplarer.