Fra Siden

BRUGT TOYOTA LANDCRUISER

En følelse af uovervindelighed

Her er en bil, der gør opmærksom på sig selv. Bilparken er i dag fyldt med SUV'er, men kun de færreste kan matche de proportioner, Landcruiser'en har. Den er massiv i sit udtryk, og netop fordi den har et tidstypisk, buttet design, fremstår bilen endnu mere bastant.

Sæt dig ind, og du bliver straks modtagelig for de følelser, bilen sætter i gang: En følelse af uovervindelighed. Vidste du i øvrigt, at bilmodellen er nævnt i Guinness Book of World Records, da et ægtepar kørte 665.711 kilometer fordelt over 172 lande. De gjorde det naturligvis i en Landcruiser, og hverken motor eller gearkasse gav problemer. Bilen fik skiftet dæk, tændrør, støddæmpere, batterier og luftfiltre - det var alt. 

Bilen har en helt særlig tyngde. Vi er efterhånden vant til tunge biler, da moderne elbiler bærer rundt på tunge batterier. Men i Landcruiser'en er der tale om en anden slags tyngde. Du fornemmer at bilen er kolossal, men du fornemmer også, at bilen er særdeles godt bygget. Den forcerer alle ujævnheder med magt og pragt. Et vejbump? Intet problem. En flodbred? Det går nok. 

Hvis du er typen, der gerne vil have at din bil føles uovervindelig, så bør du helt sikkert prøve vores Toyota Landcruiser. 

Kabinen
Klapstol
Den Kører
Kig I Kabinen