Dynamisk Forfra

Hyundai i20 kan endelig leveres igen

Hyundai i20 imponerer anmelderne

Du skal egentlig bare læse anmeldelserne, hvis du vil forstå, hvorfor Hyundai er blevet så populært. Se bare, hvad FDM skriver:

"Hyundai i20 vinder på sin gode plads, sit fine udstyr og mærkets helt unikke fabriksgaranti. Men det hele er ikke bare sund fornuft – den kører også godt."  - FDM, 1. april, 2022

Måske stoler du på anmelderne. Måske vil du hellere prøve bilen selv? Det er i hvert fald muligt, nu hvor Andersen Biler har Hyundai i20-modeller, du kan få med det samme. 

Interiør
Kørende Forfra
Dynamisk Bagfra

Hyundai sætter garanti bag bilerne

Der er altid betryggende, når bilproducenterne tør sætte en ordentlig garanti bag deres produkter. Og når det kommer til garanti, har Hyundai et enestående kort på hånden.

Du får 5 års garanti uden kilometerbegrænsing. Det er også et punkt, anmelderne altid fremhæver, når snakken falder på Hyundai.  

Sikkerheden er ligesom garantien uhørt fordelagtigt. Bilen er udstyret med en automatisk nødbremse, der bremser for både biler, cyklister og fodgængere. Det er smart!

Vil du prøvekøre Hyundai i20?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Hyundai i20. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Hyundai i20 kan endelig leveres 

En af ulemperne ved i20'erens popularitet har været, at bilen har været svære at skaffe. De er simpelthen blevet revet væk, og derfor har det været svært at få et ordentligt tilbud på bilen. 

Nu er der dog godt nyt. Andersen Biler har netop sat fokus på Hyundai i20, og de har derfor en masse biler til omgående levering.

Du kan vælge lease i20, hvis du vil have bil til et fast månedligt beløb. Men du kan også vælge at købe bilen, hvis et ejerskab passer bedre til dit behov.

Du kan altså køre i den anmelderroste i20 fra bare 2.395 kr./md.

Du kan også købe bilen fra 174.995 kr.