Kørebillede

Vild Ford Kuga-kampagne - uden udbetaling

Ford Kuga er stadig en forrygende bil

Ford Kuga er stadig at finde blandt de mest solgt biler i Danmark, og det er nemt at se, hvorfor den i flere år har været danskernes foretrukne SUV.

Bilen leverer ægte SUV-følelse til både fører og passagerer, der kan glæde sig over gavmilde pladsforhold og velafstemt kørekomfort.

Og så giver Ford Kuga anno 2022 dig en kæmpe fordel, du kan læse om herunder.

Mette Kører Bilen
Mette Stiger Ud
Piger Foran Bil Showroom

Ford Kuga spiller på flere heste 

Jo jo, Ford Kuga PHEV har over 200 hestekræfter - helt præcist 225 - men det er nu ikke dét, der menes med overskriften. 

Ford Kuga PHEV er en Plug In-hybrid, der giver dig to essentielle fordele. For det første en registreringsafgiften mindre på Plug In-hybrider - så du får simpelthen mere bil for pengene.

For det andet giver Ford Kuga dig et valg, du bliver glad for, nu hvor energipriserne er utilregnelige: Du kan køre på enten el eller benzin - eller begge dele. Lad op når strømmen er billig, og tank benzin, når du skal på langfart.

Interesseret i en Ford Kuga?

Det kan vi godt forstå. Udfyld nedenstående så snakkes vi ved.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med at kontakte dig. Vi opfordrer dig til, at læse hele vores privatlivspolitik.

Ford Kuga uden udbetaling 

Der er dog en enkelt ulempe, der er knyttet til Ford Kuga, og det er, at bilen er uhyre populær. Det gør nemlig, at det kan være svært at finde nogle gunstige rabatter på bilen. 

Det er der dog en løsning på. Andersen Biler har netop igangsat en leasing-kampagne, hvor du ikke skal betale noget i udbetaling. Du betaler et fast månedligt beløb, og så kan du ellers køre i bilen i et år.

Du kan altså køre i danskernes favorit-SUV for bare 3.995 kr./måneden - uden udbetaling.

Årlige totaleomkostninger: 47.940 kr.