Ford logo

Ford modeller

Hos Andersen Biler er vi specialister i Ford modeller. Vi har 6 forhandlere, og er dermed Danmarks største forhandler af Ford biler. Her på siden kan du se og læse om vores udvalg af den amerikanske automobil. Hvis du finder en interessant bil, kan du bestille en prøvetur eller bede om, at blive ringet op. Vores dygtige salgspersonale står klar i butikkerne til at servicere dig i Fords mange muligheder.   

Danmarks største Ford forhandler

Med vores 6 filialer er vi Danmarks største Ford forhandler. Vi har forhandlere på hele Sjælland og er stærkt repræsenteret i Hovedstadsområdet. Vores hjerter banker for det amerikanske bilmærke og det er netop derfor, at vi har tre filialer, der udelukkende er forhandlere af brandet. Derudover har vi tre Ford filialer, som deler lokation med andre bilmærker.

Du finder vores Ford forhandlere i:

Benyt dig af vores fordelagtige finansiering med Ford Credit

Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Med Ford Credit tilbyder vi billån, der passer til netop dine behov, når du køber ny personbil, varebil, firmabil eller brugtbil.

Der findes forskellige måder at sammensætte et billån på, men valget vil typisk afhænge af, hvor meget du har i udbetaling og om du vælger et billån med eller uden sikkerhed i din bil. Du skal også beslutte, om du vil benytte dig af en fast eller variabel rente. Læs mere om vores forskellige lånetyper her.

Lige nu tilbyder vi 1,99% i variabel pålydende rente eller 2,99% i fast pålydende rente.

Så besøg os inden den 31/3 2018 og få din bil drøm opfyldt.

Gælder alle 0-12 mdr. gamle Ford-biler indtil 31/3 2018.