Citroën Ami 2022

Citroën Ami
En mikro elbil til de små ture

Book en prøvetur

Citroën Ami fakta

Længde: 2,41 meter

Topfarten på 45 km/t.

Rækkevidde: 70 km

Opladningstid: 3 timer med et almindeligt stik.

Forventet fra-pris: 74.990 kr.

.

Kontakt mig endelig, når den kan ses og prøves!

Det gør vi! Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved!

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Citroën Ami. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Ultrakompakt elektrisk bil med to sæder

Citroën Ami kommer til Danmark! Den lille elbil har allerede taget lande som Frankrig, Storbritannien og Tyrkiet med storm, og nu får danskerne også chancen for at få en ny Ami.

Den er lille i længden, har kort rækkevidde og en lav topfart, men til gengæld bliver den formentlig Danmarks billigste elbil!

Uanset om du mangler en erstatning til elcyklen eller vil have et nemt og sjovt køretøj holdende ved hjemmet eller sommerhuset, så er Citroën Ami et uhyre godt bud.

Denne firehjulede charmetrold forventes at blive lanceret i andet kvartal i år.

Citroën Ami set fra siden og mens den lader op

Rolige køreture i lukket og opvarmet kabine

Er du også træt af kolde regnvejrsdage på cyklen? Med Ami er regn og sne fortid. Du får nemlig tag over hovedet i en opvarmet kabine.

Takket være sit panoramatag giver AMI en ægte følelse af plads og lys, som forstærkes af den brede forrude, sideruderne og bagruden. De store ruder giver et fremragende udsyn for både fører og passager.

En pudsig ting ved Ami er, at de to døre er helt ens. Normalt vil dørene være spejlvendte, men hos Ami er det samme dør med hængsler, dørgreb og hele molevitten i begge sider. Det betyder at dørene åbner i hver sin retning – i førersiden er døren således hængslet bagtil.

Citroën Ami kører inde i byen
Citroën Ami holder og lader op
Interiøret i Citroën Ami
Citroën Ami set oppe fra med dørene åbne
Citroën Ami set fra siden

Prøv Ami hos Andersen Biler meget snart