Biler på vej - et kig ind i fremtiden!


Selvkørende, flyvende og højteknologiske! Der er talrige bud på fremtidens biler, men de fleste kommende biler har ét til fælles: De bliver mere sikre, mere komfortable og mere miljøvenlige.

Hos Andersen Biler vil vi gerne give dig et indblik i fremtiden, og det betyder, at du i denne sektion kan læse mere om de biler, som - vi ved - vil blive lanceret indenfor de næste par år. God fornøjelse!

Hyundai i30 N

Kan du lide fart under vingerne? Kunne du tænke dig en personbil, der også er lidt af en racer bil? Så kunne Hyundai i 30 N meget vel være bilen for dig. Det er en bil der tager fat. I vejen og i dig.

Den opgraderet Hyundai i30 N har en turboladet benzinmotor, der er yderligere optimeret, så den i det kraftigste trim yder hele 280 hk. Få en en komplet raceroplevelse i hverdagen, og en bil der vil modtage en masse misundelige blikke fra vennerne.

Hyundai IONIQ 5 kommer til juni

Hyundai IONIQ 5

Hyundai bryder alle rammer med deres nye IONIQ 5, der kommer i juni 2021. Den har en helt ny ladestruktur, der giver nogle banebrydende opladningstider. Hertil skal du lægge nogle imponerende præstationer, sublimt design inde såvel som ude og masser af features, der alt sammen gør fremtiden mere nærværende.

IONIQ 5 fås med 313 hk, en acceleration fra 0-100 km/t på 5,2 sek. og med firhjulstræk kan den trække helt op til 1600 kg.

Citroën C5 X

Kan du lide høj køreposition, komfort, rummelighed både for og bag samt en flot loftshøjde? Så kunne den nye Citroën C5 X let være noget for dig.

C5 X kommer til Danmark i slutningen af 2021, og så kan du endda selv vælge, om du vil have den som plug-in hybrid eller med benzinmotor.

Mitsubishi Eclipse Cross plug-in hybrid set fra siden

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Er du klar til en helt ny Plug-in Hybrid fra Mitsubishi? I slutningen af andet kvartal af 2021 kommer Eclipse Cross Plug-in hybrid til Danmark.

Der er tale om en crossover-SUV, som du kan køre, lige hvorhen du vil - uden begrænsninger! Kør på ren el i hverdagene, og kør på lange ture uden at skulle tænke på opladning. Du kan køre op til 55 km på ren el i bykørsel og op til 45 km ved kombineret kørsel (WLTP).

Hyundai BAYON

Leder du efter en smart og kompakt SUV med høj kørestilling? Og skal den også have klasseledende sikkerheds- og tilslutningsfunktioner? Helt perfekt! Inden længe lancerer Hyundai nemlig deres nyeste SUV, som giver dig førnævnte - og mere til.

BAYON har talrige fordele: Den er kompakt, let at få rundt i byen og alligevel er den overraskende rummelig indenfor. Du og dine passagerer får god plads og har samtidig følelsen af at sidde i en moderne SUV, hvor der er tænkt over at løsninger til alle hverdagens små køreudfordringer.

Nissan Qashqai 2021 set fra siden i farven blå

Nissan Qashqai

Er du klar til en fornyet 2021-udgave af en danskerfavorit? Til sommer kan du få fingrene i den helt nye Nissan Qashqai. Du får teknologiske opgraderinger, en masse nyt udstyr og et helt nyt design.

Nissan Qashqai bliver tilgængelig med en 1.3 DiG-T benzinmotor med mild hybrid teknologi, og for første gang i Europa fås den også med den nytænkende og prisvindende e-POWER drivlinje.

Ford Mustang Mach-E

OPDATERET!

Lanceringen af Fords første rendyrkede elbil nærmer sig, og vi har skaffet de nyeste billeder og info om bilen!

Vil du være en af de første, der skal prøvekøre Ford Mustang Mach-E, kan du bare skrive dig op her. Bilen er en fempersoners, femdørs crossover, som blandt andet byder på topmoderne udstyr og teknologi.

Læs også om Mustang Mach-E GT, der kommer senere i 2021.

Hyundai Prophecy som IONIQ 6 kommer til at ligne

Hyundai IONIQ 6 og 7

Hos Hyundai er fremtiden elektrisk, og den næste generation elbiler bliver produceret under Hyundais undermærke: IONIQ. IONIQ 6 og 7 har en forventet lancering i henholdsvis 2022 og 2024.

De byder på alt fra innovativt design, lang rækkevidde og mulighed for ekstra hurtig opladning.

Hyundai Santa Fe

Er du parat til en nyhed fra den mere luksuriøse og rummelige hylde? Alle tiders – for i løbet af 2021 kommer den helt nye Hyundai Santa Fe.

Alt er nyt – og alt er grønnere med den nye Santa Fe. Den kommer som plug-in hybrid, hvilket betyder at du udelukkende kan køre elektrisk med blot et tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, fortsætter benzinmotoren.

Hyundai i20 N med fart på

Hyundai i20 N

I 2021 kommer der en ny og billigere lillebror til den ekstremt velkørende Hyundai i30 N. Performance udgaven af i20 byder på bedre motor, hurtig acceleration og et lækkert sporty udseende.

Indvendigt mangler der heller ikke noget. Du får naturligvis en enorm mængde sikkerheds- og komfortudstyr, der også findes i den klassiske i20, men derudover vil i20 N også have unikke sportssæder, et N-rat, metalpedaler og meget andet.

Nissan Ariya

I 2022 kommer den splinternye crossover Nissan Ariya, som udelukkende kører på el. Fokuspunkterne for den nye Nissan er lang rækkevidde, lynladning, topklasseudstyr, stor påhængsvægt og et enormt modelprogram.

Nissan Ariyas design kan mest af alt kan beskrives som futuristisk, og modellen flytter virkelig grænserne for, hvordan man tænker bil – både udvendigt og indvendigt.