Biler på vej - et kig ind i fremtiden!


Selvkørende, flyvende og højteknologiske! Der er talrige bud på fremtidens biler, men de fleste kommende biler har ét til fælles: De bliver mere sikre, mere komfortable og mere miljøvenlige.

Hos Andersen Biler vil vi gerne give dig et indblik i fremtiden, og det betyder, at du i denne sektion kan læse mere om de biler, som vi ved vil blive lanceret indenfor de næste par år. God fornøjelse!

Hyundai IONIQ 5, 6 og 7

Hos Hyundai er fremtiden elektrisk, og den næste generation elbiler bliver produceret under Hyundais undermærke: IONIQ. Der er allerede offentliggjort tre helt nye elbiler, som går under modelnavnene IONIQ 5, 6 og 7. De har en forventet lancering i henholdsvis 2021, 2022 og 2024.

De byder alle tre på alt fra innovativt design, lang rækkevidde og mulighed for ekstra hurtig opladning.

Citroën ë-C4 og C4

Hvad siger du til en helt ny bil, som designmæssigt passer på følgende beskrivelse: Siddepositionen og overblikket fra en SUV – krydret med designlinjerne fra en hatchback. Vi ved godt, hvad vi siger til Citroëns nye genistreg, for det er uden tvivl en af de mest modige biler, vi har set i lang tid.

Når Citroën C4 lander hos Andersen Biler, bliver det med et bredt udvalg af motoriseringer – du kan blandt andet vælge en 100% elektrisk motor til din nye Citroën ë-C4.

Hyundai Santa Fe

Er du parat til en nyhed fra den mere luksuriøse og rummelige hylde? Alle tiders – for i løbet af 2021 kommer den helt nye Hyundai Santa Fe.

Alt er nyt – og alt er grønnere med den nye Santa Fe. Man har udviklet et helt nyt koncept, der går under navnet Smartstream, som fungerer som både hybrid og plug-in hybrid. Der vil også være traditionelle brændstofmotorer i spil, men netop Smartstream er en Europanyhed, som Santa Fe er først med at have.

Ny Hyundai Tucson der holder vej kajen med siden til

Hyundai Tucson

I starten af 2021 sker der store ting hos Hyundai – både hvad angår størrelse, men også design. Den spritnye Hyundai Tucson rammer nemlig vores egne breddegrader i starten af 2021, og der bliver nok at vælge i mellem!

Den nye Tucson vil både kunne fås som hybrid, mild hybrid (48V) og i en række traditionelle diesel og benzin versioner. Og op til sommeren 2021 vil den nye Tucson også kunne fås som plug-in hybrid.

Nissan Ariya

Allerede i 2021 kommer den splinternye crossover Nissan Ariya, som udelukkende kører på el. Fokuspunkterne for den nye Nissan er en lang rækkevidde, lynladning, topklasseudstyr, stor påhængsvægt og et enormt modelprogram.

Nissan Ariyas design kan mest af alt kan beskrives som futuristisk, og modellen flytter virkelig grænserne for, hvordan man tænker bil – både udvendigt og indvendigt.

Ford Mustang Mach-E

I 2021 lancerer Ford sin første rendyrkede elbil, der er døbt Ford Mustang Mach-E. Det er en fempersoners, femdørs crossover, der lokker med topmoderne udstyr og teknologi samt øjeblikkelig acceleration og flere hestekræfter, end du lige tror.

Mach-E kommer kan fås med to forskellige batteristørrelser, som giver en rækkevidde på 450 km eller 600 km i runde tal. Det gør Ford Mustang Mach-E til en direkte konkurrent til de førende elbiler på markedet.