Biler på vej - et kig ind i fremtiden!


Selvkørende, flyvende og højteknologiske! Der er talrige bud på fremtidens biler, men de fleste kommende biler har ét til fælles: De bliver mere sikre, mere komfortable og mere miljøvenlige.

Hos Andersen Biler vil vi gerne give dig et indblik i fremtiden, og det betyder, at du i denne sektion kan læse mere om de biler, som - vi ved - vil blive lanceret indenfor de næste par år. God fornøjelse!

Hyundai i30 N

Kan du lide fart under vingerne? Kunne du tænke dig en personbil, der også er lidt af en racer bil? Så kunne Hyundai i 30 N meget vel være bilen for dig. Det er en bil der tager fat. I vejen og i dig.

Den opgraderet Hyundai i30 N har en turboladet benzinmotor, der er yderligere optimeret, så den i det kraftigste trim yder hele 280 hk. Få en en komplet raceroplevelse i hverdagen, og en bil der vil modtage en masse misundelige blikke fra vennerne.

Citroën C5 X

Kan du lide høj køreposition, komfort, rummelighed både for og bag samt en flot loftshøjde? Så kunne den nye Citroën C5 X let være noget for dig.

C5 X kommer til Danmark i slutningen af 2021, og så kan du endda selv vælge, om du vil have den som plug-in hybrid eller med benzinmotor.

Hyundai BAYON

Leder du efter en smart og kompakt SUV med høj kørestilling? Og skal den også have klasseledende sikkerheds- og tilslutningsfunktioner? Helt perfekt! Inden længe lancerer Hyundai nemlig deres nyeste SUV, som giver dig førnævnte - og mere til.

BAYON har talrige fordele: Den er kompakt, let at få rundt i byen og alligevel er den overraskende rummelig indenfor. Du og dine passagerer får god plads og har samtidig følelsen af at sidde i en moderne SUV, hvor der er tænkt over at løsninger til alle hverdagens små køreudfordringer.

Hyundai IONIQ 6 og 7

Hos Hyundai er fremtiden elektrisk, og den næste generation elbiler bliver produceret under Hyundais undermærke: IONIQ. IONIQ 6 og 7 har en forventet lancering i henholdsvis 2022 og 2024.

De byder på alt fra innovativt design, lang rækkevidde og mulighed for ekstra hurtig opladning.

Hyundai i20 N med fart på

Hyundai i20 N

I 2021 kommer der en ny og billigere lillebror til den ekstremt velkørende Hyundai i30 N. Performance udgaven af i20 byder på bedre motor, hurtig acceleration og et lækkert sporty udseende.

Indvendigt mangler der heller ikke noget. Du får naturligvis en enorm mængde sikkerheds- og komfortudstyr, der også findes i den klassiske i20, men derudover vil i20 N også have unikke sportssæder, et N-rat, metalpedaler og meget andet.

Nissan Ariya

I 2022 kommer den splinternye crossover Nissan Ariya, som udelukkende kører på el. Fokuspunkterne for den nye Nissan er lang rækkevidde, lynladning, topklasseudstyr, stor påhængsvægt og et enormt modelprogram.

Nissan Ariyas design kan mest af alt kan beskrives som futuristisk, og modellen flytter virkelig grænserne for, hvordan man tænker bil – både udvendigt og indvendigt.