Biler på vej - et kig ind i fremtiden!


Selvkørende, flyvende og højteknologiske! Der er talrige bud på fremtidens biler, men de fleste kommende biler ét til fælles: De bliver mere sikre, mere komfortable og mere miljøvenlige.

Hos Andersen Biler vil vi gerne give dig et indblik i fremtiden, og det betyder, at du i denne sektion kan læse mere om de biler, som vi ved vil blive lanceret indenfor de næste par år. God fornøjelse!

Ny Hyundai Tucson der holder vej kajen med siden til

Hyundai Tucson

I løbet af 2020 sker der store ting hos Hyundai – både hvad angår størrelse, men også design. Den spritnye Hyundai Tucson rammer nemlig vores egne breddegrader i løbet af 2020, og der bliver nok at vælge i mellem!

Den nye Tucson vil både kunne fås som hybrid, mild hybrid (48V) og i en række traditionelle diesel og benzin versioner. Og i 2021 vil den nye Tucson også kunne fås som plug-in hybrid.

Nissan Ariya

Allerede i 2021 kommer den splinternye crossover Nissan Ariya, som udelukkende kører på el. Fokuspunkterne for den nye Nissan er en lang rækkevidde, lynladning, topklasseudstyr, stor påhængsvægt og et enormt modelprogram.

Nissan Ariyas design kan mest af alt kan beskrives som futuristisk, og modellen flytter virkelig grænserne for, hvordan man tænker bil – både udvendigt og indvendigt.

Den nye Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid parkeret ved villa

Citroën C5 Aircross PHEV

Snart kan den længe ventede Citroën C5 Aircross PHEV endelig blive din! Den kommer allerede i oktober 2020 med levering måneden efter! Bestiller du den allerede nu hos Andersen Biler, får du ekstraudstyr med for kr. 40.000,- uden merpris!

Leder du med andre ord efter en ny, kvik og miljøvenlig Plug-in Hybrid med en flot rabat på udstyrsfronten, så kunne den helt nye Citroën C5 Aircross PHEV nemt være noget for dig.

Ford Mustang Mach-E

I 2021 lancerer Ford sin første rendyrkede elbil, der er døbt Ford Mustang Mach-E. Det er en fempersoners, femdørs crossover, der lokker med topmoderne udstyr og teknologi samt øjeblikkelig acceleration og flere hestekræfter, end du lige tror.

Mach-E kommer kan fås med to forskellige batteristørrelser, som giver en rækkevidde på 450 km eller 600 km i runde tal. Det gør Ford Mustang Mach-E til en direkte konkurrent til de førende elbiler på markedet.

Hyundai i20 til afsløringen

Hyundai i20

Den nye Hyundai i20 lander til efteråret 2020 og står skarpere end nogensinde. Med nyt design både indvendigt og udvendigt fremstår den nye i20 som smartere og mere sportslig end de tidligere generationer.

Derudover har den nye Hyundai i20 generation en lang opdateret udstyrsliste, som bl.a. indeholder bilklassens bedste sikkerhedsudstyr.