Biler på vej - et kig ind i fremtiden!


Selvkørende, flyvende og højteknologiske! Der er talrige bud på fremtidens biler, men de fleste kommende biler har ét til fælles: De bliver mere sikre, mere komfortable og mere miljøvenlige.

Hos Andersen Biler vil vi gerne give dig et indblik i fremtiden, og det betyder, at du i denne sektion kan læse mere om de biler, som - vi ved - vil blive lanceret indenfor de næste par år. God fornøjelse!

Ford Fiesta

I starten af 2022 præsenteres den nye og opdateret Ford Fiesta, hvor både kabine og design har fået en overordentlig overhaling!

Resultatet? Ford Fiesta er fortsat en af de bedste minibiler på markedet!

Citroën C5 X

Kan du lide høj køreposition, komfort, rummelighed både for og bag samt en flot loftshøjde? Så kunne den nye Citroën C5 X let være noget for dig.

C5 X kommer til Danmark i slutningen af 2021, og så kan du endda selv vælge, om du vil have den som plug-in hybrid eller med benzinmotor.

Hyundai IONIQ 6 og 7

Hos Hyundai er fremtiden elektrisk, og den næste generation elbiler bliver produceret under Hyundais undermærke: IONIQ. IONIQ 6 og 7 har en forventet lancering i henholdsvis 2022 og 2024.

De byder på alt fra innovativt design, lang rækkevidde og mulighed for ekstra hurtig opladning.

Nissan Ariya

I 2022 kommer den splinternye crossover Nissan Ariya, som udelukkende kører på el. Fokuspunkterne for den nye Nissan er lang rækkevidde, lynladning, topklasseudstyr, stor påhængsvægt og et enormt modelprogram.

Nissan Ariyas design kan mest af alt kan beskrives som futuristisk, og modellen flytter virkelig grænserne for, hvordan man tænker bil – både udvendigt og indvendigt.