Biler på vej - et kig ind i fremtiden!


Selvkørende, flyvende og højteknologiske! Der er talrige bud på fremtidens biler, men de fleste kommende biler har ét til fælles: De bliver mere sikre, mere komfortable og mere miljøvenlige.

Hos Andersen Biler vil vi gerne give dig et indblik i fremtiden, og det betyder, at du i denne sektion kan læse mere om de biler, som - vi ved - vil blive lanceret indenfor de næste par år. God fornøjelse!

Nissan Qashqai 2021 set fra siden i farven blå

Nissan Qashqai

Er du klar til en fornyet 2021-udgave af en danskerfavorit? Til sommer kan du få fingrene i den helt nye Nissan Qashqai. Du får teknologiske opgraderinger, en masse nyt udstyr og et helt nyt design.

Nissan Qashqai bliver tilgængelig med en 1.3 DiG-T benzinmotor med mild hybrid teknologi, og for første gang i Europa fås den også med den nytænkende og prisvindende e-POWER drivlinje.

Ford Mustang Mach-E

OPDATERET!

Lanceringen af Fords første rendyrkede elbil nærmer sig, og vi har skaffet de nyeste billeder og info om bilen!

Vil du være en af de første, der skal prøvekøre Ford Mustang Mach-E, kan du bare skrive dig op her. Bilen er en fempersoners, femdørs crossover, som blandt andet byder på topmoderne udstyr og teknologi.

Læs også om Mustang Mach-E GT, der kommer senere i 2021.

Hyundai Prophecy som IONIQ 6 kommer til at ligne

Hyundai IONIQ 5, 6 og 7

Hos Hyundai er fremtiden elektrisk, og den næste generation elbiler bliver produceret under Hyundais undermærke: IONIQ. Der er allerede offentliggjort tre helt nye elbiler, som går under modelnavnene IONIQ 5, 6 og 7. De har en forventet lancering i henholdsvis 2021, 2022 og 2024.

De byder alle tre på alt fra innovativt design, lang rækkevidde og mulighed for ekstra hurtig opladning.

Hyundai Santa Fe

Er du parat til en nyhed fra den mere luksuriøse og rummelige hylde? Alle tiders – for i løbet af 2021 kommer den helt nye Hyundai Santa Fe.

Alt er nyt – og alt er grønnere med den nye Santa Fe. Man har udviklet et helt nyt koncept, der går under navnet Smartstream. Systemet fungerer som både hybrid og plug-in hybrid. Der vil også være traditionelle brændstofmotorer i spil, men netop Smartstream er en Europanyhed, som Santa Fe er først med at have.

Hyundai i20 N med fart på

Hyundai i20 N

I 2021 kommer der en ny og billigere lillebror til den ekstremt velkørende Hyundai i30 N. Performance udgaven af i20 byder på bedre motor, hurtig acceleration og et lækkert sporty udseende.

Indvendigt mangler der heller ikke noget. Du får naturligvis en enorm mængde sikkerheds- og komfortudstyr, der også findes i den klassiske i20, men derudover vil i20 N også have unikke sportssæder, et N-rat, metalpedaler og meget andet.

Nissan Ariya

I 2022 kommer den splinternye crossover Nissan Ariya, som udelukkende kører på el. Fokuspunkterne for den nye Nissan er lang rækkevidde, lynladning, topklasseudstyr, stor påhængsvægt og et enormt modelprogram.

Nissan Ariyas design kan mest af alt kan beskrives som futuristisk, og modellen flytter virkelig grænserne for, hvordan man tænker bil – både udvendigt og indvendigt.