Alle Volvo biler i en række inde i en stor hal

Volvo værksted
i Tåstrup og Gladsaxe

Autoriseret Volvo værksted

På Andersen bilers autoriserede Volvo værksteder tilbyder vi service og reparation af højeste standard. Vi bruger naturligvis kun originale reservedele og overholder altid alle forskrifter, så du er sikker på at beholde din bils fabriksgaranti. Samtidig sikres det at din bils gensalgsværdi forbliver høj.

Vores mekanikere og teknikere på vores værksteder i Tåstrup og Gladsaxe/Søborg er opdateret mht. uddannelse, udstyr og software. Så bestil tid til din Volvo nu – så ved du, at den er i trygge hænder.

Volvo service 2.0
- En service udover det almindelige

Vores udgangspunkt er at gøre dit liv med din Volvo så ukompliceret som muligt.

Derfor har vi skabt en unik tilgang til service, som inkluderer alt, hvad din bil behøver. Dette kalder vi Volvo Service 2.0. Med en service udover det sædvanlige kommer en masse fordele. Herunder kan du se et udpluk af de mange fordele:

  • Softwaren i Volvo biler bliver hele tiden forbedret og videreudviklet. Da det er vigtigt, at din bil altid er udstyret med den seneste version, sørger vi naturligvis for at opdatere bilens software, når du får din bil serviceret hos os.

  • Vinter- og sommerhjul fylder, for slet ikke at snakke om besværet med at slæbe dem frem og tilbage. Slip for dette og lad os opbevare dem for dig uden for sæsonen i den helt rigtige temperatur. Vi kontrollerer dækkenes tilstand, afbalancerer hjulene og monterer dem for dig – alt sammen for en rimelig pris. Nemmere bliver det ikke.

  • Det kan være svært at undvære bilen, når den er til service. Derfor har vi gjort det nemt for dig at leje en anden Volvo til en rimelig pris. Du reserverer den, når du booker service.

  • Har din forude brug for en reparation eller udskiftning? Vores uddannede serviceteknikere vil efter aftale med dig, undersøge enhver skade på din forrude, og behandle den på en måde, som er bedst for din Volvo. En måde, som hverken vil influere sikkerheden eller ydeevnen.

  • Volvo Assistance tilbyder 24-timers telefonservice, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du eksempelvis kommer ud for en ulykke, går i stå på motorvejen eller mister dine nøgler. Efter hver gang din Volvo har været til service, forlænger vi din Volvo Assistance i et år uden beregning.

Volvo Personal Service

Hos Andersen Bilers Volvo værksteder har vi været nytænkende omkring værkstedsbesøg. Med Volvo Personal Service foretages en signifikant ændring i måden at tænke og udføre bilservice på, hvilket gør det meget mere enkelt for dig at eje og få serviceret din bil.

Som Volvo kunde får du din helt egen personlige servicemekaniker, der tager sig af alt, der vedrører din bil og besvarer eventuelle spørgsmål baseret på førstehåndsviden. Selve arbejdet vil blive udført effektivt i teams, og langt de fleste opgaver færdiggøres dermed i løbet af en time. Dette er med til at nedbringe din ventetid, så du kan bruge den på det som er virkeligt vigtigt: Familie, venner og selvfølgelig skønne køreture i din Volvo.

.

Volvo Skadecenter

Selvom din Volvo er sikkerheden selv, så kan alle komme ud for en trafikskade. I disse tilfælde er det vigtigt, at skaden bliver udbedret af de bedste uddannede specialister og efter fabrikkens forskrifter.

Ellers kan det have store konsekvenser for bilens sikkerhed. For hvis værkstedet der reparerer bilen, ikke har de nødvendige kompetencer, vil der være en øget risiko for, at der kunne opstå nye trafikskader.

Så vælg et autoriseret skadecenter med udannet personale, der ved hvordan din Volvo skal repareres. Vi ved, hvad der kan rettes, og med originale reservedele opnår du det sikreste resultat, når din bil skal på vejen igen efter et uheld.

Vi tilbyder også gratis lånebil ved en skadereparation. Samtidig samarbejder vi med alle de primære forsikringsselskaber i Danmark, og sikrer derved, at der spildes mindst mulig tid på opgørelse af din Volvo.

Attraktive Volvo serviceaftaler

Uanset hvor du har købt din Volvo kan du tegne en serviceaftale hos Andersen Biler til attraktive priser.

Du kan vælge imellem tre forskellige serviceaftaler: Easy, Safe eller Basic 4+.

Volvo tilbehør sikrer dig enestående kvalitet og fantastisk køreglæde

Du bruger ikke kun din Volvo til at komme fra A til B, men til at planlægge oplevelser fra A til Å. Uanset hvilket eventyr du planlægger, så har vi specielt designet tilbehør der kan hjælpe dig, med at lave de ting du brænder for.

Så uanset om det er en kajakholder, tagboks, cykelholder eller bare nye måtter, så står vi altid klar til at rådgive og hjælpe.

Andersen Biler Gladsaxe

Gladsaxe Møllevej 14

2860 Søborg

Tlf. 72 59 14 00

Andersen Biler Tåstrup

Husby Allé 7-9

2630 Taastrup

Tlf. 72 59 17 00

Volvo med tilbehøret anhængertræk og en båd bag på
Ekstraudstyret panoramavindue i en Volvo
Volvo med tagboks som tilbehør