Hyundai vans - biler på gule- eller papegøjeplader

Hos Andersen Biler tilbyder vi et stort udvalg af Hyundai van modeller. Der er tale om personbiler, som er ombygget til at køre på enten gule eller på papegøjeplader, så du nemt og bekvemt kommer fra den ene arbejdsopgave til den anden. Med en Hyundai van på papegøjeplader kan du endda fortsat nyde godt af din Hyundai efter fyraften.

Vores modelprogram spænder bredt, så uanset om du leder efter en hurtig, rummelig eller økonomisk bil, har vi en den gulpladebil, der passer bedst til dig eller dine medarbejdere. De viste modeller opfylder naturligvis de lovpligtige krav til adskillelse mellem førerrum og varerum.

Hyundai vans med gule plader

Hyundai vans med gule plader er almindelige personbiler, der er ombygget til erhvervsmæssig brug. Den har derfor kun én sæderække samt en masse plads bagi. Du får dermed det bedste af to verdener: Komforten og køreglæden fra en personbil kombineret med kapaciteten fra en varebil.

Fordele og praktisk information vedrørende gule plader

Markant lavere registreringsafgift end på en tilsvarende model på hvide plader

Momsen kan trækkes fra

Du betaler kun grøn ejerafgift

Driftsudgifter kan indgå i virksomhedens regnskab

Færre finansieringsudgifter og lavere værditab

Bilen kan benyttes til privat kørsel op til 20 gange om året (dagsbeviser tilkøbes hos SKAT)

Der er kun forsæder i bilen (2 eller 3 hvis muligt)

Du må gerne benytte din Hyundai van til at hente mad i arbejdstiden

Du må også gerne benytte bilen til at hente og sætte kolleger af i forbindelse med kørsel mellem hjem og arbejde (så længe at arbejdsgiveren har bedt om det)

Du må køre bilen hjem op til 25 gange om året, hvis du dagen efter skal benytte bilen erhvervsmæssigt (også til møde eller kursus)

Husk

Der skal væres synligt virksomhedsnavn og cvr-nummer på siden af bilen

Bilen skal være indrettet til transport af gods eller værktøj

Totalvægten må højest være 4 tons

Hyundai Tucson van med gule plader, der holder ved stranden

Hyundai vans med papegøjeplader

Hyundai vans med papegøjeplader er almindelige personbiler, der er ombygget til erhvervsmæssig brug. Den har derfor kun én sæderække samt en masse plads bagi. Du får dermed det bedste af to verdener: Komforten og køreglæden fra en personbil kombineret med kapaciteten fra en varebil. Biler på papegøjeplader adskiller sig fra biler på gule plader ved, at du også kan benytte en bil på papegøjeplader til privat brug.

Fordele og praktisk information vedrørende papegøjeplader

Markant lavere registreringsafgift end på en tilsvarende model på hvide plader

Bilen kan bruges både til privat og erhverv

Bilen er omfattet af firmabeskatning, hvis bilen indgår i en firmaordning

Der er kun forsæder i bilen (2 eller 3 hvis muligt)

Udgifter til den erhvervsmæssige kørsel kan fradrages efter specifikke regler, eller der kan udbetales skattefrie kørepenge, hvis bilen ejes af medarbejderen eller den selvstændige privat (tal med din revisor om de specifikke regler)

Du skal betale privatbenyttelsesafgift udover grøn ejerafgift (dog kun 50% af satsen)

Har bilen en tilladt totalvægt på under tre tons og bruges den til både private og momspligtige formål, kan du trække moms af udgifterne til drift fra (udgifter er f.eks. benzin, reparationer og færgebilletter). Har varebilen en tilladt totalvægt på over tre tons, kan du få fradrag for den del af kørslen, som er erhvervsmæssig kørsel

Hyundai i20 van med papegøjeplader set oppefra

Har du brug for yderligere information?

Så sidder vi klar til at hjælpe.