Tre varianter af Ford E-Transit ved siden af hinanden

Ford
E-Transit

Den mest populære varebil bliver elektrisk

Skriv dig op her!

En 100 % elektrisk Ford Transit er på vej

Og den er langt billigere på driften!

I løbet af 2022 kommer den mest populære og mest solgte varebil, Ford Transit, i en fuld elektrisk variant! Nu skal du aldrig bekymre dig om miljøzoner igen. Varevognen rummer desuden en del af Fords kommende onlinefunktioner og førerassistanceteknologier.

Batteriet i Ford E-Transit leverer en imponerende rækkevidde på op til 317 km (WLTP) på én enkelt opladning. Derudover tilbydes E-Transit med et væld af forskellige modelkonfigurationer, heriblandt to højde- og tre længdevarianter og tilbyder op til 15,1 kubikmeter lastrumsplads. Maks. bruttonyttelasten er på intet mindre end 1758 kg.

Er du ikke overbevist endnu? Ford E-Transits driftsomkostninger er omkring 40 procent lavere end tilsvarende dieseldrevne Transit-modeller! Grøn omstilling kan altså betale sig for både din virksomhed og miljøet.

Vil du høre mere, når vi nærmer os lanceringen?

Det kan vi godt forstå. Udfyld felterne herunder, så får du besked, når E-Transit kan ses og prøvekøres.

Dine data bliver kun brugt til at kontakte dig omkring varebilen. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Rullende strømkilde med Pro Power Onboard

Ford E-Transit kommer med en lang række kundefordele med strømdreven drivlinje, skræddersyede softwareløsninger, trådløse onlineopdateringer og Pro Power Onboard, der kan tilkøbes som ekstraudstyr.

Sidstnævnte gør E-Transit til en mobil strømkilde, som kan give strøm til elværktøj og -udstyr. Ford er de første til at tilbyde den løsning i varebilssegmentet på under 3,5 ton i Europa.

Ford E-Transit mærke på varebilen

.

Praktisk og rummelig – uden kompromiser

Batteriet i E-Transit er placeret under varerumsgulvet, uden at der bliver gået på kompromis med varerumspladsen. Varerummet har dermed stadig op til 15,1 kubikmeters plads, som det forholder sig i den tilsvarende dieseldrevne Transit-model med baghjulstræk.

E-Transits elmotor har en maksimal ydelse på 198 kW, der svarer til 269 hk, samt et drejningsmoment på 430 Nm. Det betyder, at elmotoren i Ford E-Transit er den stærkeste af sin slags i hele Europa. Varebilens baghjulstræk giver ydermere enestående trækkraft – selv ved tunge belastninger.

Ford E-Transit set foran
Ford E-Transit set fra siden
Ford E-Transit front
Ford E-Transit interiør
Ford E-Transit logo på fronten
Ford E-Transit der lader via klappen på fronten
Ford E-Transit der lader derhjemme
Ford E-Transit på en byggeplads
Ford E-Transit i et gartneri

Ford E-Transit byder på kørekomfort og praktiske funktioner

-Transit bygger videre på Fords stolte Transit-tradition, der har gjort varebilsfavoritten verdenskendt for at kunne klare tunge arbejdsopgaver og samtidig have personbilslignende kørekomfort.

Indvendigt mangler der heller ikke noget. FordPass Connect-modem følger også med som standard. Modemmet bringer varebilen online og giver et væld af praktiske funktioner, såsom trådløse softwareopdateringer samt visning af opladningspunkter på farten. Andre funktioner via FordPass-appen inkluderer bl.a. overblik over varebilens vigtigste statusinformationer, varebilens placering, fjernstart og fjernlås.

Næste elektriske varebil annonceret

Den næste elektriske varebil fra Ford efter E-Transit bliver E-Transit Custom.

Læs om nyheden her.

Ford E-Transit Custom set foran

.