Mandskabsbil kørende ned af en landevej

Mandskabsbiler
til erhverv

Kontakt os

Mandskabsbil til salg eller leasing

Overvejer du at anskaffe en mandskabsbil til transport af dine medarbejdere, tænker du sikkert allerede på Andersen Biler. Vi har nemlig stor erfaring og de dygtigste medarbejdere, der kan rådgive dig om reglerne for anskaffelse af en afgiftsfri mandskabsbil.

Vi kan løse hele opgaven, når det kommer til mandskabsbiler, så du undgår uforudsete udgifter og samtidig kan bruge dine ressourcer på din kerneforretning. Vores eksperter giver dig den bedste rådgivning om alt fra valg af bil og opbygning til finansieringsformer, serviceaftaler og forsikring. Med andre ord får du én samlet løsning.

Interesseret i en mandskabsbil til din virksomhed?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig snarest muligt.

Dine data bliver kun brugt til at kontakte dig omkring mandskabsbiler. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en mandskabsbil:

Hvad er definitionen på en mandskabsbil?

Hvilke krav er der til indretning?

Er den grønne afgift højere på en mandskabsbil?

Kan en kassebil ombygges til en mandskabsbil?

Skal bilen synes?

Hvilke af dine medarbejdere må køre i en mandskabsbil?

Hvilke krav er der til firmalogo & CVR nr. på køretøjet?

Må dine medarbejdere benytte bilen til at hente frokost?

Hvorfor er GPS overvågning en god idé?

Hvem skal betale afgiften, hvis reglerne ikke overholdes?

Der er strenge regler for brug af mandskabsbiler!

Kend til dine muligheder!

Hvad koster det at få en mandskabsbil?

Du kan naturligvis købe en mandskabsbil kontant, men omtrent 80% af vores kunder vælger vores særdeles attraktive leasingaftaler. Priserne begynder ved kr. 1.995,00 (ekskl. moms) om måneden med en startydelse på ca. 20%, men aftalen afhænger af – og kan skræddersys til – dit behov.

Kontakt os endelig for et uforpligtigende bud på, hvordan din næste mandskabsbil kan se ud.

Fordelagtig finansiering og attraktive leasingaftaler:

Finansiel leasing:

Finansiel leasing betyder blandt andet, at du selv anviser en køber, når leasingperioden ophører. Metoden anvendes ofte i forbindelsen med mandskabsbiler, da den finansielle leasing giver langt bedre muligheder ved indfrielse – især hvis der skulle opstå skader på bilen, eller hvis du har kørt mange kilometer. Finansiel leasing kræver dog god rådgivning, så restværdien ikke er for høj. For høj restværdi giver normalt en lille og tillokkende leasingydelse, men uden grundig rådgivning ender du muligvis med en udfordring til sidst.

Operationel leasing:

Denne form for leasing er til dig, der vil kende den faste månedlige ydelse inklusive serviceaftale, og som ønsker at aflevere bilen efter endt leasingperiode.

Operationel leasing kræver dog, at du kender dit kilometerforbrug på forhånd. Samtidig skal du være opmærksom på, at eventuelle buler og ridser skal udbedres ved tilbagelevering.

Mangler du en mandskabsbil med en attraktiv afgift og en fordelagtig finansiering? Og hvor der samtidig er styr på det hele? Det forstår vi godt.

Lær afgiftsreglerne at kende!

Service af mandskabsbil, læssebagsmæk & kran

Vi hjælper dig med at passe godt på din bil. Det gør vi ved blandt andet at tilbyde nogle stærke services og ved at samarbejde med relevante leverandører.

Service af mandskabsbilen

Du kan enten vælge at servicere din bil på et af vores mange Citroën værksteder, eller du kan vælge en af Andersen Bilers attraktive serviceaftaler. Vores serviceaftaler skræddersyes efter dine behov, ligesom du kan tilvælge ydelser som eksempelvis dækhotel.

Service af læssebagsmæk & kran

Når din bil alligevel er til service, tilbyder vi også service af kran, hvis du har en sådan monteret. Vi plejer at koordinere dit service med at vores autoriserede kran-samarbejdspartner er på matriklen samtidigt, så det hele ordnes samtidig. Du sparer tid og undgår at skulle undvære bilen af flere omgange. Når du vedligeholder dit materiel efter forskrifterne med vores partner, så forlænges garantien desuden, og du sikrer optimal drift.

Service af læssebagsmæk

I samarbejde med vores certificerede samarbejdspartner tilbyder vi også at udføre det lovpligtige service, som kræves til mandskabsbiler med lift. Servicet finder sted på vores matrikel og ordnes naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

Stor mandskabsbil set forfra

Toppris for din nuværende brugte varebil

Vi tager gerne din nuværende brugte bil, med eller uden kran, lift osv., i bytte til toppris.

Som én af de største leverandører af mandskabsbiler har vi også et kæmpe netværk af kunder til brugte varebiler samt samarbejdspartnere, der køber ældre eller udtjente varebiler, som ikke passer ind i vores sortiment.

Der er mange muligheder for opbygning!

En mandskabsbil som ladvogn

Tilbehør til mandskabsbiler:

Når du køber mandskabsbil hos Andersen Biler, er du allerede sikret godt standardudstyr. Vores biler kan ydermere bygges og indrettes helt efter dine ønsker og med det udstyr, du har brug for. Vi kan for eksempel bygge en kassevogn om til en afgiftsfri mandskabsbil og en mandskabsbil om til en almindelig varebil med opbevaringsrum i kabinen. Tag fat i os, og lad os sammen konfigurere bilen, der matcher dine ønsker.

Du kan fint regne med, at vi kan opfylde alle dine ønsker og krav til din mandskabsbil, og herunder finder du de mest efterspurgte tilvalgsmuligheder:

Vores tilbehørs top-10

  1. Anhængertræk
  2. Mange forskellige længder af lad
  3. 3 vejs tip
  4. Bagtip
  5. Lastebøjler
  6. Kran
  7. Blitzblink
  8. Ekstra arbejdslampe
  9. Slisker
  10. Værktøjskasser i alle størrelser (både på og under lad)

Vi tilbyder selvfølgelig også traditionelt tilbehør som vinterhjul, sidebars og sædeovertræk. Derudover kan vi også dekorere bilen, så du har din helt egen reklamesøjle. Dekorationen kan medfinansieres, så du er 100 % køreklar, når bilen hentes. Vores samarbejdspartner laver naturligvis oplæg og korrekturtegning til dig, før dekorationen er udføres.

Husk også et blitzblink. Det er nemlig ulovligt at anvende havariblink i forbindelse med aflæsning.

Mandskabsbil med lad

Forsikring af mandskabsbil

Forsikringen er også et vigtigt parameter, når du anskaffer dig en ny bil. Gennem vores samarbejde med markedets stærkeste partnere, opnår de fleste af vores kunder fordele, som de ikke havde i forvejen.

Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher. Andersen Biler leverer mandskabsbiler til blandt andet murere, brolæggere, entreprenører, tømrere, malere, anlægsgartnere samt jord- og betonarbejdere.

Hvordan får jeg min mandskabsbil leveret?

Vi leverer din bil i hele landet, så du ikke skal tænke på besværlig transport (gælder alle brofaste øer i Danmark).

Andre spørgsmål?

Helt fint! Du er mere end velkommen til at kontakte os.