Om Andersen Biler Banner

Podcast: Mennesker i biler

Mennesker i biler - et lyttevenligt trafikshow

Hos Andersen Biler elsker vi at tale om biler - og vi elsker at tale med mennesker om biler. Derfor har vi produceret vores egen podcast, som netop handler om både mennesker og biler. I serien taler vi med et hav af forskellige mennesker om deres biler og de oplevelser, de har haft sammen. Vi kommer også med køretips til oplevelser, drømmebiler og mindeværdige køreture, men der er også plads til at kigge i bilens svar på boligens toiletskab: Handskerummet! Podcasten har plads til alle typer biler: De gamle, de glemte, de små, de store, de nye og de skæve. Har du en interessant bil, som rummer gode anekdoter, må du endelig tage fat i os! Send os en e-mail på nikl@andersenbiler.dk, og fortæl os lidt om din bil!

Afsnit 15

Mennesker i Biler - den med Simon Bennekov og hans Honda

​Hvordan var det at være med i elevrådet og parkere ved siden af lærerne? Hvad er køreglæde? Og er der ligheder mellem Thorkild Thyrring og Simon? Alt det samt anbefalinger og handskerums-kig venter i denne episode...

Listen to "Mennesker i Biler - den med Simon Bennekov og hans Honda" on Spreaker.

Afsnit 14

Mennesker i Biler - den med Jonas Mathiesen og puljebilen Suzuki Liana

​Kom med på tur i en vaskeægte Suzuki Liana, som trækker referencer til en Miss Sydafrika. Men er modellen egentlig ung? Eller gammel? Og hvad med køreglæden? Kom med på en munter køretur, hvor Jonas Mathiesen er bag rattet, og få svaret.

Listen to "Mennesker i Biler - den med Jonas Mathiesen og puljebilen Suzuki Liana" on Spreaker.

Afsnit 13

Den med Frederik Frey og Cadillac'en

​Denne gang skal vi ud i et vaskeægte Dollargrin. Føreren af bilen er dog dansk, og han hedder Frederik Frey. Frederik har en udpræget begejstring for biler - og jobber sågar med selv samme. Men nostalgi og ældre ting er også i høj kurs. Forvent kig i handskerum, men også køretips og smuds-fobi i køretøjet.

Listen to "Mennesker i Biler - den med Frederik Frey og Cadillac'en" on Spreaker.

Afsnit 12

Den med Bastian Buus

Vi skal på hjul med en ung mand, der har for vane at puffe til den forankørendes kofanger med 270 km/t. Men han må godt - manden er nemlig racerkører og hedder Bastian Buus.

Listen to "Mennesker i biler - den med Bastian Buus" on Spreaker.

Afsnit 11

Den med Michelle Gatting

Hvorfor ligger der en pose med frikadeller i Michelle Gattings bil? Og er der nogen, der kalder hende Michelle Sophie? Er mænd i motorsport dårlige tabere? Pludselig ser vi en fotovogn - og så er der historien om postrøveriet og den afbrændte Audi S4, som…

Listen to "Mennesker i biler - den med Michelle Gatting" on Spreaker.

Afsnit 10

Kommune Rune og hans AZ-1

Mød Kommune Rune - han er en levemand, der kører i en absolut unik AZ-1, der går under navnet Mr. Sparkle. Vi kommer omkring køreglæde, informationsark, stigende priser som er overflødige samt “smiles pr. gallon” og meget andet fint.

Listen to "Kommune Rune og hans AZ-1" on Spreaker.

Afsnit 9

Bilosoffen og hans syn på biler

Vi skal på tur med "bilosoffen" Victor Kraft, som har en fortid som biljournalist. Men han har også skrevet et speciale med omdrejningspunkt i biler og filosofi. Det handler heldigvis også om en legendarisk køretur på en ditto rute i Tyskland, en stor schnitzel, musik og Langeland!

Listen to "Mennesker i Biler - Victor Kraft og hans syn på biler, køreglæde og meget andet" on Spreaker.

Afsnit 8

Kørelærer Ulrik og hans Jeep (som er en Fiat)

Holder remsen "Spejl, skulder, blink" stadig? Hvordan er det med temperamentet i den danske trafik? Og hvilke fejl begår "man" oftest som erfaren bilist? Det - og meget andet - hører vi om i denne episode med kørelærer Ulrik Memo Meinert-Medici. Der skal naturligvis også tales om mindeværdige køreture og kigges i handskerummet... Efter podcasten fortalte Ulrik i øvrigt, at han i sin tid købte sin første bil - en rød 2CV - hos Andersen Biler på Gammel Køge Landevej. Den var brugt og importeret fra Frankrig med en fransk nummerplade bagpå...

Listen to "Mennesker i Biler - Kørelærer Ulrik og hans Jeep (som er en Fiat)" on Spreaker.

Afsnit 7

Film/TV producer og hans Ford Focus

Vi skal på vejen med speaker, TV-manden og familiefaren Nicolai Villum Jensen, som er godt kørende i en Ford Focus. Han er pendler og har gode historier om TV-byen, sædevarme og rejsefølelser, men vi skal også kigge i handskerummet - og forbi en burgerbar, som udleverer hurtig spise gennem et vindue. Men hov - der er også en ny vogn på vej...

Listen to "Mennesker i Biler - Nicolai Villum og hans Ford Focus" on Spreaker.

Afsnit 6

Trommeslageren og hans 1.000.000 km i Citroën Berlingo

I denne episode skal vi ud at rulle i en udskældt Citroën-model, men i modsætning til mange, er Henrik aldeles begejstret for sin Berlingo, der har rullet over 500.000 kilometer. Det havde havde hans sidste Berlingo også, så samlet set er det blevet til over en million Berlingo-kilometer. Hvorfor? Det kan du høre lige her.

Listen to "Mennesker i Biler - Henrik Hansen og hans Citroën Berlingo" on Spreaker.

Afsnit 5

Gastronomidirektøren og hans Porsche 911

I dag skal vi på køretur i en vogn med et legendarisk design. Carl-Johan har nemlig en Porsche 911 Targa med flere årtier på bagen. Men hvad er bilens forhistorie? Og findes der en større Porsche 911 kliché end at have en golfbag med på bagsædet? Vi kommer også omkring et flot amerikanerbilsalg, et køretip og et kig i handskerummet.

Listen to "Mennesker i Biler - Carl-Johan og hans Porsche 911 Targa" on Spreaker.

Afsnit 4

Suzuki oraklet og hans (ene) Vitara X90

Hvad har Phillipe Costeau med Suzuki at gøre? Og hvad kan man egentlig bruge en 4x4 fra 90'erne med to sæder til? Andrés ved det - og han er vaskeægte Suzuki fan med talrige køretøjer i garagen. I denne episode kommer vi omkring køreglæde, et kig i handskerummet, men også et sæt sidespejle fra en Mazda MX5 og musik til bilturen.

Listen to "Mennesker i Biler - Andrés og hans Suzuki Vitara X90" on Spreaker.

Afsnit 3

Driftsdirektøren og hans Ford Mustang

I denne episode skal vi ud at køre tungt - en Ford Mustang V8 danner rammen om køreturen med Thomas, som gør os klogere på alt fra et let konkurrencegen til opkastposer i handskerummet. Vi kommer også omkring en gammel Mustang, gode køretips til oplevelser og en lytteanbefaling til dine køreture.

Listen to "Mennesker i biler - med Thomas Klahn og lidt om Ford Mustang" on Spreaker.

Afsnit 2

Bølgejægerens Mitsubishi Outlander PHEV

Hvordan er det at være en bølgejæger? Og hvor længe kan man egentlig trække en førstegangsfødende med veer, før nok er nok? Er den synlige 20-krone i passagerdøren en skjult hentydning fra chaufføren? Der er nok at tale om, og i denne episode får vi også et kig i et handskerum, et køretip, en lydbogsanbefaling og fine anekdoter fra før nu. Bilen er en Mitsubishi PHEV, som tilhører Christian Wounlund, der er direktør for Andersen Bolig.

Listen to "Mennesker i Biler - Christian Wounlund og hans Mitsubishi Outlander PHEV" on Spreaker.

Afsnit 1

Prins Henrik og Ida Andersen

I første episode begynder vi hjemme hos enkefru Ida Andersen, som var gift med Helge Andersen. Vi kommer omkring en bil til Prins Henrik, lidt til prinserne, en firmaoverdragelse til to ungersvende og vin post mortem...

Listen to "Mennesker i biler - med Ida Andersen og lidt om Prins Henrik" on Spreaker.