Glad kvinde der trygt køber en ny bil hos sin lokale bilforhandler

Skriv trygt under på din nye bil

Når du handler som privatperson, kan du annullere dit køb

Længere ventetider

Vi er fint klar over, at tiden netop nu bærer præg af længere leveringstider, når det kommer til køb af nye biler. Til gengæld bliver ventetiden ikke kortere af, at du venter med at skrive under - populært sagt så ryger bilerne efter først til mølle princippet, og derfor handler det om at få lavet en aftale, så du er sikret en bil - uden unødig ekstra ventetid.

Kvinde i rød bil får nøglerne til hendes nye bil

Der er biler på vej!

Leveringstiderne forsvinder ikke fra den ene dag til anden - men vi kan sagtens levere biler. Det tager som nævnt blot lidt længere tid end normalt. Af selv samme årsag har vi gjort det mere trygt for dig at skrive under på en slutseddel.

Sådan kommer du videre

Rent konkret betyder det, at du kan komme omkostningsfrit ud af din handel, selvom du har skrevet under. Vores tilbud er tiltænkt dig, der vil have ekstra ro i maven i forbindelse med dit bilkøb. Tilbuddet gælder for privatkøb, der er foretaget efter den 23. august 2022 og omfatter standardmodeller, som fx ikke er bestilt i en speciallakering. Du kan annullere din handel, indtil bilen er under transport til Danmark. Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig.

Aftalen om en annullering skal fremgå på den underskrevne slutseddel, før det er gældende.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med at kontakte dig. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Der er nok at vælge imellem...

Hos Andersen Biler sælger vi syv forskellige mærker - og vi har alt fra små mikrobiler til store SUV'ere. Har du en el-bil i tankerne? Eller en plug-in hybrid? Super - vi har nogle af markedets fineste, der nemt dækker dine ønsker og behov. Se hele vores udvalg af nye biler lige herunder