Alle syv sæder i en Hyundai Santa Fe

3 nye biler med 7 sæder 

 

Leder du efter en ny 7 personers bil?

Se vores bud her på siden, eller tryk på knappen og se alle tilgængelige 7 personers biler i Danmark - rangeret efter pris.

Hyundai Santa Fe 

Santa Fe er den største SUV, Hyundai forhandler i Danmark. Bilen er altid udstyret med plug in-hybrid-teknik, hvilket betyder, at du kan køre op mod 58 km på strøm alene. Du skal dog ikke lade dig skræmme af den elektriske rækkevidde, for Santa Fe har samtidig en økonomisk benzinmotor, der kan tage over, når du er på langfart. Som elbil i hverdagen - og som hybrid, når du er på længere ture. 

Der er noget majestætisk over den måde, Santa Fe bevæger sig på. Når du kører en SUV af den kaliber, så oplever du komfort fra allerøverste hylde. Det kommer til dels til udtryk i affjedringen, der på uovervindelig vis formår at neutralisere underlagets ujævnheder. Det har du sikkert hørt før, men her er der altså noget om snakken. Husk, at vi har at gøre med den mest eksklusive SUV i det danske Hyundai-modelprogram.

Hyundai Santa Fe plug-in hybrid holdende ude foran hotel
Hyundai Santa Fe plug-in hybrid med masser af sikkerhedsudstyr

Ford S-Max

Ford holder fast i deres S-Max, og det forstår vi skam godt. Der er voldsomt meget plads i bilen, og hvis du ofte kører med voksne på tredje sæderække, så er der ingen vej udenom S-Max. Rummeligheden kommer alle passagerer til gode, og selv med 3 sæderækker i brug har du stadig plads til bagagen. Søger du rummelighed, er S-Max kongen.

Nu frygter du måske, at du skal bruge lastbil-kørekort for at kunne manøvrere bilen, men det behøver du ikke frygte. Det er en fornøjelse at være chauffør i S-Max, for bilen kører som en ægte Ford. Styretøjet har den rette tyngde, så det er let, men samtidigt præcist. Bykørsel? Landevej? Motorvej? Du føler dig hele tiden underholdt og tilpas i S-Max. 

Bemærk samtidig, at Ford S-Max i dag kun fås som hybrid, hvor en elmotor assisterer benzinmotoren i et effektivt samarbejde. Det giver dig både moment under kørslen og et mere nøjsomt brændstofforbrug. 

 

Ford S-Max
Ford S-MAX til privatleasing

Nissan X-Trail

I skrivende stund er X-Trail endnu ikke kommet ud på vejene, og det er derfor lidt snyd at have den med i denne artikel. Men der er nu en god grund: Der er tårnhøje forventninger til den nye Nissan X-Trail. Lillebror Qashqai har modtaget fremragende anmeldelser, der priser både støjniveau og interiør. 

Vi forventer, at X-Trail fortsætter samme gode takter som lillebror Qashqai, og vi glæder os til at kunne prøve den nye SUV med 7 sæder, der kommer med mulighed for både firehjulstræk og hybridteknik. Stay tuned. 

 

Nissan X-TRAIL eksteriør
Ny Nissan X-Trail interiør

Få en fair og fordelagtig finansiering

Andersen Biler er en stor bilforretning med mange afdelinger, og derfor kan vi give dig nogle fordelagtige finansieringsmuligheder. 

Vil du kontaktes om, hvordan din fremtidige bil kan blive finansieret?

Det kan vi godt forstå – udfyld blot felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med finansieringen af en bil. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.