To Hyundai i10

Billigste leasing biler 2022 - så meget skal du betale

Hvad koster det at lease bil?

Fordelen ved leasing er, at du har budgetsikkerhed: Du ved med sikkerhed, hvor meget du skal betale om måneden for at have bil.

I leasingaftalerne er service- og reparationsaftale inkluderet. Det betyder blandt andet, at du ikke får en ekstra regning, når din bil bliver indkaldt til service.  

Så hvad skal du betale for, når du leaser? Du skal betale leasing-ydelsen, evt. udbetaling, grøn ejerudgift og så skal du naturligvis betale lovpligtig forsikring. Vi kan med fordel hjælpe med forsikrings-tilbud. 

Nå ja, og du skal selv betale for brændstof/el, naturligvis.

Hyundai i10 - testvinderen 

Hyundai i10 er testvinder af flere årsager. Den er overraskende rummelig, så du kan godt sidde 4 voksne mennesker i bilen. 

Desuden er Hyundai i10 godt udstyret med f.eks bakkamera, trådløs mobilopladning og automatisk nødbremse er standard. Dermed er sikkerheden i top i den kompakte bil.

Du kan lease Hyundai i10 med en månedlig ydelse fra 1.795 kr. Så skal du lægge en udbetaling på 14.995 kr.

Du kan også vælge at udbetale 5.995 kr. Så sidder du for 2.195 kr. om måneden.

Hyundai i10 Fra Siden
Hyundai i10 interiør
Trådløs opladning af en mobiltelefon inde i Hyundai i10
Hyundai i10 Forsæder
Ny C3 Igennem Vinduet
Ny C3 Interioer
Instrumentbrættet i Citroën C3
4 Citroen C3

Citroën C3 - bestselleren

Citroën C3 har i flere år været danskernes mest solgte bil, og det giver fin mening. Du får en minibil, der er større end Hyundai i10 (se ovenfor), og du får samtidig en bil, der har alt fokus på komfort. 

Du får en overbevisende bil, der har klimaanlæg, Apple CarPlay og parkeringssensor, der advarer dig, så du ikke bakker ind i noget. 

I skrivende stund kan du få Citroën C3 via Kapow Leasing til 2.695 kr. om måneden. Og det er endda UDEN udbetaling. Din leasing-aftale gælder i 6 måneder.

Suzuki Swift  - klassikeren 

Suzuki Swift er ligesom Citroën C3 (se ovenfor) en bil i miniklassen. Men hvor Citroën C3 spiller på de bløde værdier, der er Suzuki Swift et mere frisk valg.

Du vil opleve, at Swift er noget mere direkte i sin styring, og bilen appelerer derfor til folk, der godt kan lide at køre bil. Det gode ved den billige Suzuki er, at du får meget udstyr med. 

Du kan lease Suzuki Swift fra 2.495 kr. om måneden. Så skal du lægge en udbetaling på 4.995 kr. 

Suzuki Swift - Set forfra
Suzuki Swift - Bilens interiør
Suzuki Swift igennem byen
Suzuki Swift - Bilens bagagerum

Leasing af brugt eller ny bil

Det ikke kun nye biler som kan privatleases. Det kan også være muligt at finde leasingtilbud på en lettere brugt bil.

Uanset hvad er det en god ide at sammenligne leasing tilbud og se på de totale omkostninger. Der kan let være 10.000 kr. forskel på den samme bil, men med forskellig finansiering.