Hyundai IONIQ 6 set bagfra

Hyundai
IONIQ 6

Book en prøvetur

Sporty sedan der er 100% elektrisk

Indenfor et års tid kommer den næste elektriske bil i den nye IONIQ serie: IONIQ 6. Her er der tale om en sporty sedan, der er baseret på den elektriske konceptbil, Prophecy, som blev præsenteret i marts 2020. I 2021 lancerede vi IONIQ 5 og i 2024 kommer den store SUV, IONIQ 7.

Fælles for alle tre IONIQ modeller er, at de bliver bygget på Electric Global Modular Platform (E-GMP), som er Hyundais platform for elektriske biler. Den byder blandt andet på lang rækkevidde samt mulighed for ekstra hurtig opladning.

De endelige tal for blandt andet rækkevidde og hestekræfter samt det endelige design for IONIQ 6 er endnu ikke blevet frigivet, men designet for IONIQ 6 vil ligge tæt op ad sin respektive konceptbil, ligesom det var med IONIQ 5. Dette gælder dog kun eksteriøret, da den bl.a. vil have et traditionelt rat og sidedørslommer.

Vil du kontaktes, når IONIQ 6 kan ses og prøves?

Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Hyundai IONIQ 6. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

.

Prophecy bliver til IONIQ 6

De endelige billeder af den nye elektriske IONIQ 6 er endnu ikke blevet frigivet. Dens design vil dog læne sig meget op ad dens konceptbil Prophecy, som du kan se herunder.

IONIQ 6 med fart på
IONIQ 6 skråt foran
IONIQ 6 set bagfra
IONIQ 6 set ovenfra
IONIQ 6 holdende i en udstillingshal
IONIQ 6 interiør
Et kig inde i kabinen på IONIQ 6

Interesseret i IONIQ 5?

Mens du venter på IONIQ 6 og 7, kan du læse mere om IONIQ 5 her.

Den er bestemt et besøg værd