Ford Tourneo Connect der kører ned af landevej

Ford
Tourneo Connect

Lander hos Andersen Biler sommeren 2022

Skriv dig op her!

Vil du høre mere, når vi nærmer os lanceringen?

Det kan vi godt forstå. Udfyld felterne herunder, så får du besked, når Tourneo Connect kan ses og prøvekøres.

Dine data bliver kun brugt til at kontakte dig omkring varebilen. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Rummelig familiebil med plads til det hele? Jo tak!

Ford introducerer nu Tourneo Connect, som er den første model i den nye og spændende generation af Tourneo-personbiler fra Ford.

Med sine praktiske og fleksible sæder er den oplagt til både til den store familie og virksomheder, der har brug for en ekstra rummelig bil. Den er klar til enhver udfordring – uanset bilen skal bruges til arbejde eller fornøjelse.

Tourneo Connects avancerede benzin- og dieselmotorer imødekommer en lang række kundebehov, da den også kan fås med firhjulstræk og automatgear.

.

Ønsker du en bil med fleksibel indretning? Værsgo!

Tourneo Connects syv sæder kan alle justeres, så du får mulighed for at vælge mellem to forskellige sædelængder. Sæderne kan let rumme den helt store familie, men kan også lynhurtigt forvandles, da både den anden og tredje sæderække kan foldes sammen eller fjernes helt. Der er med andre ord alle muligheder for at skabe plads til eksempelvis sportsudstyr eller arbejdsredskaber.

Selv det forreste passagersæde kan foldes sammen, så der er plads til udstyr på op til tre meter, såsom en kajak, lange møbler og lignende.

Kabinekomforten er også opgraderet til et nyt og bedre niveau. De store skydedøre på hver side af bilen gør det nemt for både børn og ældre at bevæge sig nemt og bekvemt ind og ud af bilen. Der er rigeligt med kopholdere og opladningsstik, mens det også er muligt at tilvælge panorama glastag og dual-zone klimaanlæg.

Fleksibel indretning af Ford Tourneo Connect, hvor det ene midtersæde er lagt ned
Fleksibel indretning af Ford Tourneo Connect, hvor alle bagsæder er lagt ned
Ford Tourneo Connect med et helt pakket bagagerum

Galleri

Ford Tourneo Connect med åben sidedør og bagagerum
Ford Tourneo Connect set bagfra
Ford Tourneo Connect set fra siden
Ford Tourneo Connect set foran ved siden af en vej
Ford Tourneo Connect med fart på
Ford Tourneo Connect interiør
Tre Ford Tourneo Connect varianter
Ford Tourneo Connect parkeret på en parkeringsplads
Ford Tourneo Connect i farven rød

Førerassistance på højeste niveau

Med hele 19 førerassistanceteknologier i Tourneo Connect får du en mere komfortabel, mindre krævende og fremfor alt sikker kørsel.

Du får bl.a.:

 • Den automatiske nødbremse skanner vejen for biler og mennesker og advarer dig, hvis den opdager en potentiel kollision. Hvis du ikke svarer på advarslen i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at gøre frontalsammenstød mindre alvorlige eller endda for helt at undgå dem.

 • Systemet holder øje med, om man bliver ukoncentreret eller træt, når man kører. Det sker via information fra kameraet, der kan se, om bilen begynder at skifte vognbane uden man har signaleret dette. Systemet fodres også med information fra andre sensorer i bilen.

  I instrumenterne viser systemet en kaffekop og en lyd sendes ud, som en opfordring til at holde pause. Gør man det ikke, og halter koncentrationen stadig, gør systemet det igen.

  Når motoren slukkes eller fordøren åbnes, nulstilles systemet. Man kan i menu systemet altid holde øje med, på en skala, hvor koncentreret systemet opfatter, man er.

 • Systemet hjælper til, at man ikke pludseligt, og uden at ville det, bevæger sig mod en anden kørebane. Et kamera kigger fremad og registrerer de hvide streger, og begynder bilen at køre ud over de hvide streger, advarer Lane Keeping Alert med en advarsel i instrumenterne ved at sende vibrationer gennem rattet.

  Lane Keeping System fungerer ved hastigheder over 65 km/t, og systemet kan midlertidigt slukkes, hvis man ikke ønsker at bruge det.

 • Adaptiv fartpilot holder ikke bare farten, men holder også en prædefineret afstand (fra en til fire ”bjælker”, som vises i førerinformationscenteret) til den næste bil. Systemet sænker og øger farten, uden at du skal røre en finger. Selv uden foden på bremsen bremser bilen, når trafikken kører langsomt, uden selv uden foden på speederen sætter den farten op, når der er fri bane.

  Man kan indstille den aktive fartpilot til at holde længere eller kortere afstand.

 • Systemet forhindrer bilen i at trille baglæns, når du starter på en bakke. Systemet fastholder bremsetrykket i 2,5 sekunder, når du flytter foden fra bremse til speeder, så du kommer sikkert og roligt af sted.

  Teknologien er også nyttig, når du stopper og starter på glatte overflader.

 • Intelligent fartbegrænsning er designet til at forbedre din justerbare fartbegrænser, så du bedre kan koncentrere dig om vejen. Ved aktivering justerer systemet automatisk tophastighed til den fartgrænse, som kameraet til genkendelse af trafikskilte registrerer.

 • Parkeringssensorerne afgiver lyd gennem bilens højttalere alt afhængig af bilens afstand til objekter, der kan tænkes at stå i vejen for den retning, hvori du peger med rattet og dermed hjulene. Bipperiet bliver selvsagt mere højlydt i frekvens, desto tættere du får bilen på det, der måtte stå i vejen.

Kvinde der benytter sig af Ford Tourneo Connects store touchskærm

Den skal ses og prøves!