Ford biler - find din nye Ford personbil her

Nye Ford biler til salg

Andersen Biler er Sjællands største Ford forhandler og har et stort udvalg af Ford modeller. Se og prøvekør din nye Ford bil hos os. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig, hvad enten du ønsker at købe eller privatlease din næste bil.

Se de aktuelle modeller fra Ford lige herunder.

Få leveret din nye Ford på din hjemmeadresse

Når du køber en Ford Hos Andersen Biler, tilbyder vi dig altid at få leveret bilen på din adresse – uanset om du køber en personbil eller en varebil. Ved en hjemmelevering gennemgår vi selvfølgelig også din nye bils og dens mange funktioner, så du er klar til at indtage vejene og få mest muligt ud af din nye bil.

Processen og oplevelsen er i øvrigt den samme som ved en ”normal” afhentning af en Ford i vores forretning – det er kun adressen, der adskiller sig. Vil du vide mere om en hjemmelevering, må du endelig tage fat i os!

Ford Explorer der lader op ved en sommerhytte i Norge

Er du interesseret i en af vores Ford personbiler?

Det kan vi godt forstå. Udfyld felterne herunder, så kontakter en af vores salgskonsulenter dig.

De mest populære Ford biler i Danmark

Fords elektrificering af Ford Kuga bar virkelig frugt, hvilket viste sig da plug-in hybriden blev Danmarks mest solgte bil i 2021. Den fuld elektriske Ford Mustang Mach-E har også været populær siden dens lancering i 2021, så man kan tydelig se, hvilken vej udviklingen tager.

Skal din nye bil være elektrificeret?

Hov, men hvad med de benzindrevne Ford modeller?

Dem kan folk skam også stadig lide. Men som modelprogrammet hos Ford ændres til det elektriske, har en lang række modeller måtte lade livet.

Tidligere populære modeller som Ford C-Max, Ford Ka og Ford Mondeo, bliver ikke længere produceret. Heldigvis kan de som regel stadig findes til salg som brugte biler.

Skal din brugte bil være en Ford?