Mitsubishi L200

Muskuløs og sporty pickup

Enestående køreoplevelse

Føl råstyrken, føl håndteringen og føl et nyt niveau af komfort i en helt ny klasse af køretøj. Mitsubishi L200 vil ændre den måde, du tænker på at komme fra et sted til et andet.

 

Robust håndtering under alle forhold

Mitsubishi L200 er bygget til maksimal stabilitet, optimalt vejgreb og trækkraft. Med dens Super Select 4WD-II-system vil du være klar til hvad som helst. Brug Easy Select 4WD omskifteren til nemt at skifte mellem 2WD og 4WD mens du er på farten. Skift mellem fra 2- til 4-hjulstræk kan ske ved hastigheder på op til 100 km/t. Låsning af det bagerste differentiale minimerer forskelle i rotation mellem baghjulene for at sikre kraftigt trækkraft selv på sandede, mudrede og stenede overflader. Bemærk dog at køretøjet skal være stillestående for at kunne skifte mellem de to andre indstillinger: 4HLc og 4LLc.

Så uanset om der er normale vejforhold, ujævne veje med farlige forhold, ujævnt terræn med dårligt vejgreb eller stejle bakker, mudder, sand, dyb sne osv. så har Mitsubishi L200 en indstilling klar til udfordringerne.

 

Klassens bedste brændstoføkonomi

Med sin lette 2,4 liters turbodieselmotor tilbyder Mitsubishi L200 klassens bedste brændstoføkonomi. 15,6 km/l (NEDC) ved blandet kørsel og CO2-udslip på kun 169 g/km (NEDC). L200s turbodieselmotorer tilbyder toneangivende fremskridt bl.a. i form af en cylinderblok i aluminium og et præcist direkte common rail indsprøjtningssystem.

Mitsubishi L200 kommer også med Auto Stop & Go-systemet, der forbedrer brændstoføkonomien endnu mere. Det slukker motoren når du holder stille og er altså medvirkende til at reducere brændstofforbruget og CO2-udledning uden at forstyrre de elektroniske systemer. Motoren starter igen straks, så snart du fjerner foden fra bremsen.

 

Mitsubishi L200s interiør

Inde i L200 finder du et væld af funktioner, du ikke ville forvente i en pickup: en rummelig kabine, luksuriøse sæder og strategisk placeret lydisolering i høj kvalitet. Alt sammen for at give dig en støjsvag og komfortabel kørsel.

Kør komfortabelt i L200, der byder på klasseledende rummelighed. Nydesignede forsæder giver alle i bilen en endnu bedre køreoplevelse. Strategisk placeret lydisolering og vibrationsdæmpende materialer bidrager yderligere til en støjsvag og komfortabel kørsel. Alt hvad du skal bruge, er inden for rækkevidde, og praktiske detaljer og opbevaringsmuligheder er med til at gøre turen endnu mere behagelig.

L200 har bygget et mangeårigt ry som et pålideligt og robust erhvervskøretøj. Den kommer også med en lang række intelligente funktioner, der tager passagerernes og førerens sikkerhed til et helt nyt niveau.

Varianter


Club Cab

Invite 4WD

Club Cab Invite er udstyret med alt det grundlæggende i Mitsubishi L200. Her får du bl. a. Aircondition, Brake assist system, Auto stop & go, Hill start assist og meget mere.

 

Double Cab

Opgrader til Intense Double Cab og få udstyr som bl.a. Klimaanlæg, Bluetooth, Fartpilot, Bakkamera og meget mere!

 

Intense 4WD

Opnå det ultimative i en Mitsubishi L200 med Intense 4WD. Her får du også automatgear, der giver en optimal kørekomfort. 

 

Instyle 4WD

Fuldautomatisk klimaanlæg 2.zoners, Fartpilot ratbetjent, 17" aluminiumsfælge, Bakkamera, Bi-Xenon forlygter med LED kørelys, Bluetooth håndfri telefonsystem og USB port, Bluetooth ratbetjent, Bremseassistent, Forlygtevaskere, Hill Start Assist, Nøglefri adgang og start/stop, Ruder mørktonede bag, Regnsensor, Shift paddles, Sædevarme, Sæder i læder m.m.

 

Se den fulde udstyrsliste i "Brochure".

Priser


L200 Club Cab Invite

fra kr. 237.671,-
Inkl. moms

Double Cab Intense 4WD

fra kr. 277.695,-
Inkl. moms

Double Cab Instyle 4WD

fra kr. 331.820,-
Inkl. moms

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...
Vi tager gerne din brugte bil i bytte