Citroën ë-C4 van der lader ved en ladestander inde i byen.

Citroën
Vans

Småt er godt!

Kontakt os og hør mere om vans

Få nemmere plads med en lille luksusvan fra Citroën

Drop de bagerste sæder i din firmabil. Du får alt komforten fra en personbil og stadig plads til f.eks. vinkasser eller vareprøver. Slip for en stor varebil i byens smalle gader, og spar på driftsudgifterne. Små biler koster mindre at holde kørende.

Hos Andersen Biler kan vi hurtigt fra fabrikken bestille en af vores personbiler som van, med eller uden bagsæder. Du kan stortset erhvervslease hvilken som helst Citroën, der passer til dig og dit erhverv.

Kontakt en af vores erhvervsspecialister

Kontakt os her og få mere information samt prisen på de forskellige leasingtilbud på små vans.

Dine data bliver kun brugt til at kontakte dig omkring Citroën vans. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Citroen Grand C4 Spacetourer Van

Erhvervsleasing eller køb

Uanset om du kigger på at købe eller erhvervslease en van til din virksomhed, så kan du gøre det hos os.

Hos Andersen Biler har vi mange års erfaring i professionel og personlig rådgivning til virksomheder af alle størrelser. Vores erhvervsspecialister står til rådighed, og vi er klar til at skræddersy den løsning der passer bedst til dig og din virksomhed.

.

Citroën C3 Van

Citroën C3 Van er den smarte løsning med fremragende kørerkomfort og masser af udstyr pakket ind i et moderne design.

Gode sæder og masser af plads i varerummet gør C3 Van til din perfekte partner i det travle byliv.

Samtidigt har du muligheden for at tilpasse C3 lige efter dine egne præferencer indenfor farve og udstyrskombinationer – så du får din helt egen og unikke profil i bybilledet.

Citroën C3 Van på farten
Citroën C3 Aircross Van

Citroën C3 Aircross Van

Citroën C3 Aircross van er en ny SUV, der giver dig maksimal køreglæde uanset, hvilket terræn du befinder dig i.

Indtag vejen med denne sportsvan, der kan tilpasse kraftoverførslen fra forhjulene afhængig af underlaget og fastholde hastigheden ved nedkørsel, selv på stejle skråninger.

Da den både er komfortabel ved bykørsel og på landevejen, forenkler Citroën C3 Aircross Van din hverdag både til og fra arbejde. Med CITROËNS Active Safety Brake-teknologi kommer du nemt og sikkert frem til din destination, og ved bykørsel ledsager dens parkeringssensorer dine parkeringsmanøvrer. Alt dette og meget andet er standardudstyr i selv den billigste variant.

Citroën C5 Aircross Van

Den nye Citroën C5 Aircross Van er en 100% SUV i formgivningen med sine store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning.

Den nye SUV C5 Aircross Van er den mest komfortable i sit segment og kan prale med at have en bagagerumsvolume på 670 liter.

Citroën C5 Aircross Van med gule plade
Citroën Grand C4 SpaceTourer Van

Citroën Grand C4 SpaceTourer Van

Den nye Citroën C5 Aircross Van er en 100% SUV i formgivningen med sine store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning.

Med adgang til to opbevaringsrum via klap i gulvet og en baggagevolumen på 1.843 liter burde du kunne få plads til det hele. Fyld den op, luk klappen, nyd Citroën logoet i sin højklans og tag afsted i en varebil, der næsten aldrig kan blive helt fyldt op.