Podcast: Mennesker i biler

Afsnit 5

Gastronomidirektøren og hans Porsche 911

I dag skal vi på køretur i en vogn med et legendarisk design. Carl-Johan har nemlig en Porsche 911 Targa med flere årtier på bagen. Men hvad er bilens forhistorie? Og findes der en større Porsche 911 kliché end at have en golfbag med på bagsædet? Vi kommer også omkring et flot amerikanerbilsalg, et køretip og et kig i handskerummet.

Listen to "Mennesker i Biler - Carl-Johan og hans Porsche 911 Targa" on Spreaker.

Afsnit 4

Suzuki oraklet og hans (ene) Vitara X90

Hvad har Phillipe Costeau med Suzuki at gøre? Og hvad kan man egentlig bruge en 4x4 fra 90'erne med to sæder til? Andrés ved det - og han er vaskeægte Suzuki fan med talrige køretøjer i garagen. I denne episode kommer vi omkring køreglæde, et kig i handskerummet, men også et sæt sidespejle fra en Mazda MX5 og musik til bilturen.

Listen to "Mennesker i Biler - Andrés og hans Suzuki Vitara X90" on Spreaker.

Afsnit 3

Driftsdirektøren og hans Ford Mustang

I denne episode skal vi ud at køre tungt - en Ford Mustang V8 danner rammen om køreturen med Thomas, som gør os klogere på alt fra et let konkurrencegen til opkastposer i handskerummet. Vi kommer også omkring en gammel Mustang, gode køretips til oplevelser og en lytteanbefaling til dine køreture.

Listen to "Mennesker i biler - med Thomas Klahn og lidt om Ford Mustang" on Spreaker.

Afsnit 2

Bølgejægerens Mitsubishi Outlander PHEV

Hvordan er det at være en bølgejæger? Og hvor længe kan man egentlig trække en førstegangsfødende med veer, før nok er nok? Er den synlige 20-krone i passagerdøren en skjult hentydning fra chaufføren? Der er nok at tale om, og i denne episode får vi også et kig i et handskerum, et køretip, en lydbogsanbefaling og fine anekdoter fra før nu. Bilen er en Mitsubishi PHEV, som tilhører Christian Woundlund, der er direktør for Andersen Bolig.

Listen to "Mennesker i Biler - Christian Wounlund og hans Mitsubishi Outlander PHEV" on Spreaker.

Afsnit 1

Prins Henrik og Ida Andersen

I første episode begynder vi hjemme hos enkefru Ida Andersen, som var gift med Helge Andersen. Vi kommer omkring en bil til Prins Henrik, lidt til prinserne, en firmaoverdragelse til to ungersvende og vin post mortem...

Listen to "Mennesker i biler - med Ida Andersen og lidt om Prins Henrik" on Spreaker.