Podcast: Mennesker i biler

Afsnit 12

Den med Bastian Buus

Vi skal på hjul med en ung mand, der har for vane at puffe til den forankørendes kofanger med 270 km/t. Men han må godt - manden er nemlig racerkører og hedder Bastian Buus.

Listen to "Mennesker i biler - den med Bastian Buus" on Spreaker.

Afsnit 11

Den med Michelle Gatting

Hvorfor ligger der en pose med frikadeller i Michelle Gattings bil? Og er der nogen, der kalder hende Michelle Sophie? Er mænd i motorsport dårlige tabere? Pludselig ser vi en fotovogn - og så er der historien om postrøveriet og den afbrændte Audi S4, som tilhørte familien Gatting. Uha det er spændende sager - lyt bare med!

Listen to "Mennesker i biler - den med Michelle Gatting" on Spreaker.

Afsnit 10

Kommune Rune og hans AZ-1

Mød Kommune Rune - han er en levemand, der kører i en absolut unik AZ-1, der går under navnet Mr. Sparkle. Vi kommer omkring køreglæde, informationsark, stigende priser som er overflødige samt "smiles pr. gallon" og meget andet fint.

Listen to "Mennesker i Biler - Kommune Rune og hans AZ-1" on Spreaker.

Afsnit 9

Bilosoffen og hans syn på biler

Vi skal på tur med "bilosoffen" Victor Kraft, som har en fortid som biljournalist. Men han har også skrevet et speciale med omdrejningspunkt i biler og filosofi. Det handler heldigvis også om en legendarisk køretur på en ditto rute i Tyskland, en stor schnitzel, musik og Langeland!

Listen to "Mennesker i Biler - Victor Kraft og hans syn på biler, køreglæde og meget andet" on Spreaker.

Afsnit 8

Kørelærer Ulrik og hans Jeep (som er en Fiat)

Holder remsen "Spejl, skulder, blink" stadig? Hvordan er det med temperamentet i den danske trafik? Og hvilke fejl begår "man" oftest som erfaren bilist? Det - og meget andet - hører vi om i denne episode med kørelærer Ulrik Memo Meinert-Medici. Der skal naturligvis også tales om mindeværdige køreture og kigges i handskerummet... Efter podcasten fortalte Ulrik i øvrigt, at han i sin tid købte sin første bil - en rød 2CV - hos Andersen Biler på Gammel Køge Landevej. Den var brugt og importeret fra Frankrig med en fransk nummerplade bagpå...

Listen to "Mennesker i Biler - Kørelærer Ulrik og hans Jeep (som er en Fiat)" on Spreaker.

Afsnit 7

Film/TV producer og hans Ford Focus

Vi skal på vejen med speaker, TV-manden og familiefaren Nicolai Villum Jensen, som er godt kørende i en Ford Focus. Han er pendler og har gode historier om TV-byen, sædevarme og rejsefølelser, men vi skal også kigge i handskerummet - og forbi en burgerbar, som udleverer hurtig spise gennem et vindue. Men hov - der er også en ny vogn på vej...

Listen to "Mennesker i Biler - Nicolai Villum og hans Ford Focus" on Spreaker.

Afsnit 6

Trommeslageren og hans 1.000.000 km i Citroën Berlingo

I denne episode skal vi ud at rulle i en udskældt Citroën-model, men i modsætning til mange, er Henrik aldeles begejstret for sin Berlingo, der har rullet over 500.000 kilometer. Det havde havde hans sidste Berlingo også, så samlet set er det blevet til over en million Berlingo-kilometer. Hvorfor? Det kan du høre lige her.

Listen to "Mennesker i Biler - Henrik Hansen og hans Citroën Berlingo" on Spreaker.

Afsnit 5

Gastronomidirektøren og hans Porsche 911

I dag skal vi på køretur i en vogn med et legendarisk design. Carl-Johan har nemlig en Porsche 911 Targa med flere årtier på bagen. Men hvad er bilens forhistorie? Og findes der en større Porsche 911 kliché end at have en golfbag med på bagsædet? Vi kommer også omkring et flot amerikanerbilsalg, et køretip og et kig i handskerummet.

Listen to "Mennesker i Biler - Carl-Johan og hans Porsche 911 Targa" on Spreaker.

Afsnit 4

Suzuki oraklet og hans (ene) Vitara X90

Hvad har Phillipe Costeau med Suzuki at gøre? Og hvad kan man egentlig bruge en 4x4 fra 90'erne med to sæder til? Andrés ved det - og han er vaskeægte Suzuki fan med talrige køretøjer i garagen. I denne episode kommer vi omkring køreglæde, et kig i handskerummet, men også et sæt sidespejle fra en Mazda MX5 og musik til bilturen.

Listen to "Mennesker i Biler - Andrés og hans Suzuki Vitara X90" on Spreaker.

Afsnit 3

Driftsdirektøren og hans Ford Mustang

I denne episode skal vi ud at køre tungt - en Ford Mustang V8 danner rammen om køreturen med Thomas, som gør os klogere på alt fra et let konkurrencegen til opkastposer i handskerummet. Vi kommer også omkring en gammel Mustang, gode køretips til oplevelser og en lytteanbefaling til dine køreture.

Listen to "Mennesker i biler - med Thomas Klahn og lidt om Ford Mustang" on Spreaker.