Citroën C3 Aircross der kan leases

Brug for en Citroën C3 Aircross i 6 måneder?
Super duper!

Ser du tiden an, eller venter du på en ny bil?

Bilbranchen er en sær snegl i øjeblikket, men vi er heldigvis bevidste om markedet, udfordringerne - og mulighederne! Et af vores senest tilbud kommer fra Citroën, og omhandler en favorabel kortidsleasing af den funky Citroën C3 Aircross.

Netop nu kan du lease bilen i seks måneder - og du vælger selv, om din aftale skal være med eller uden udbetaling. Fælles for dem begge er dog, at du bliver godt kørende...

Du kan se frem til en 1,2 liters Puretech benzinmotor med 110 hestekræfter - og da modellen desuden er en Shine Sport, kan du også se frem til en række herligt udstyr, som blandt andet omfatter panoramsoltag, 17" alufælge, nøglefri adgang og start, 9" touch screen med Apple CarPlay, navigation, Advanced Comfort Seats ®, varme i forsæder, og meget andet.

Bilen kan leases i seks måneder, og du får 6.000 kilometers kørsel i perioden. Prisen? Med en udbetaling på 4.995 kroner er ydelsen 3.095 kroner, og undlader du en udbetaling, er ydelsen 3.995 kroner om måneden.

 

Den samlede merudgift for perioden er i øvrigt på 405 kroner, hvis du ikke lægger en udbetaling.

 

Hvad er med i prisen? Og hvad er ikke?

Priserne er inkl. afleveringsgebyr på 1.150,- samt finansierings- og leveringsomkostninger. Du skal selv sørge for forsikring, brændstof og grøn ejerafgift.

Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Det er sådan set det. 

 

Priserne er indhentet d. 5. oktober 2022. Kontrollér importørernes sider for nuværende priser.