Skråt Forfra

GALLERI: Nissan Ariya er den lækreste

Luksuriøs kabine

Nissan Ariya har været så længe under vejs, at vi er flere, der har rykket Nissan Danmark: "Hvornår kommer den?!". 

Men nu er den elektriske SUV her, og den er her med en så imponerende tilstedeværelse, at den slet ikke lader sig overskygge af nogen.

Det er især kabinen i Nissan Ariya, der gør indtryk:  Oplevelsen er digital, uden at være gold. Den er minimalistisk, uden at være besværlig at betjene.

Et Kig Ind I Kabinen
Gearvælger
Midterkonsol
Friskluftdyser Bagtil
Bakspejl

Pladsforholdene overrrasker

Det er herligt at opleve, at Nissan har turde at gå hele vejen, når det kommer til designet. For det er ikke kun kabinen, der er modig og flot - bilens ydre har i dén grad attitude. 

Man kunne frygte at designet ville gå ud over rummeligheden. Men det skrækscenarie manes straks til jorden, så snart du går i dybden med bilen. 

Selv fuldvoksne danskere vil finde sig til rette på bagsædet, og bagagerummet i Nissan Ariya rummer hele 468 liter. 

Boot
Bagsæder
Kabine Set Fra Bagsæder

Vil du prøvekøre den nye Nissan ARIYA?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Nissan Ariya. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

 Imponerende opladning

Vi har efterhånden vænnet os til, at de nye elbiler kan lade med en ekstrem hastighed. 

Nissan Ariya har en fordel ift. de mere gængse ladestadere, der findes i hobetal rundt om i landet. Ariya er fra fabrikken udstyret med mulighed for at lade med 22 kW ved en DC-lader. Det betyder altså, at du kan lade bilen helt op på bare tre timer, når du finder en offentlig DC-lader.