En brugt elbil Nissan LEAF

Brugte elbiler til salg
- find din næste elbil her

Find din brugte elbil her

Hos Andersen Biler kan du både få de billige elbiler – og de dyre, der typisk er udstyret med alt tænkeligt udstyr (plus det du ikke anede, du ikke kunne leve uden!).

Men før du beslutter dig for et køb, er det en god idé at tage en prøvetur i en elbil, så du får en fornemmelse af kørestilen – og komforten.

Netop nu har Andersen Biler over 80 brugte elbiler til salg – og vi har åbent mandag til fredag. Se de brugte elbiler her

Ingen leveringstid på brugte biler og elbiler

Om end der i øjeblikket kan være lange leveringstider på konventionelle biler, så er der stadig mange, der handler bil. Det er blandt andet de brugte biler, der vinder frem – og det skyldes blandt andet, at der ikke er leveringstider på brugte biler og elbiler i Danmark.

Det er dog vigtigt at have øje for, at prisen på den brugte bil er sat rigtigt – og her kan du trygt komme til Andersen Biler. Vi har solgt og købt brugte biler i flere årtier, så vi ved, hvor vigtigt det er, at bilen er prissat korrekt. Når du handler med os, kan vi også hjælpe dig af med din nuværende bil – også selvom det ikke er en elbil eller en bil af nyere dato.

Når du køber en brugt elbil, får du stadig ny teknologi – og de fleste bliver faktisk overrasket over, hvor langt de kan køre – og hvor kort tid det tager at lade op. Selve opladningsmulighederne også blevet udvidet gevaldigt de seneste par år, så der er sjældent langt til en ladestander.

Er du mere til en privat opladningsmulighed hjemme hos dig selv, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med sådan.

 

Elbilen Ford Mustang Mach-E som lader op

Den populære Ford Mustang Mach-E, der blev lanceret i 2021. 

Se alle brugte Ford Mustang Mach-E her.

Hyundai Tucson plug-in hybrid

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid, der blev kåret som årets flotteste SUV i 2022. 

Se brugte Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid her.

Brugt plugin-hybrid bil?

Er du mere til plugin-hybrid? Så klarer vi også den slags – her finder du de brugte:

Bliv klogere på elektrificerede biler

Når det handler om brugte elbiler, sælger vi også andre mærker og modeller end dem, du traditionelt set kender os for. Det kan for eksempel være en VW id.4, en Mini Cooper eller en Fiat 500e.

Mangler du viden om elbiler? Læs mere herunder, og bliv klogere på, hvad de forskellige biler kan.