Banner 3Nyebiler 150000

3 biler til under 150.000 kr.

 

Mindre bil = billig i drift

Den første bil er noget helt specielt. Det er frihed, det er mobilitet og over tid bliver det en forlængelse af dit hjem og en del af hverdagen. En ny bil koster et betragteligt beløb, men hvis du sjældent kører mere end 3 i bilen, så kan du med fordel vælge en mindre bil. De nye mini- og mikrobiler er bedre end nogensinde, og med bilerne følger en god brændstoføkonomi, der holder driftsomkostningerne i bund. Her kommer 3 gode bud.

Hyundai i10 Fra Siden

Hyundai i10 - bestselleren

Hvis du er typen, der altid søger på nettet efter testvindere, så er du sikkert stødt på Hyundai i10. Hyundais mikrobil er kåret som testvinder flere gange, og det er især rummeligheden og sikkerhedsniveauet, der hiver priser hjem. Når du kører Hyundai i10 første gang, bliver du overrasket over, hvor ”voksen” bilen føles. Kabinen er logisk indrettet, nem at betjene og bilens infotainment-system fungerer glimrende. Du kan tilslutte din smartphone via Apple Carplay og Android Auto, og det giver dig telefonens funktioner i bilen: Spotify, Google Maps – you name it.

Hyundai i10 interiør

Vil du prøvekøre Hyundai i10?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Hyundai i10. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Sikkerheden i top

Som sagt er Hyundai i10 hædret for sikkerhedsniveauet, og bilen har automatisk nødbremse, hvilket er en essentiel funktion. Hvis bilen fornemmer, du er ved at ramle ind i fodgængere, biler eller cykler – så bremser den automatisk. Der er rift om Hyundai i10, men vi har flere Hyundai-afdelinger, og vil vil derfor kunne hjælpe dig med at finde et eksemplar, du bliver glad for.

Suzuki Ignis set foran

Suzuki Ignis - en mikro-SUV

Her er en bil med et design, der deler vandene. Ignis har kant, og søger du en bil, der skal udtrykke noget – så er Ignis et godt valg. Bilen er en mikro-SUV, og du får derfor en siddeposition, der er højere end andre biler i klassen. Designet gør også, at du vil opleve nogle fornuftige pladsforhold. Bagsæderne kan rykkes frem og tilbage, så du kan selv vælge, om du vil prioritere benplads eller bagageplads. Det er smart! ​

Suzuki Ignis instrumentbræt

Vil du prøvekøre Suzuki Ignis?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Suzuki Ignis. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

SUV-fornemmelse

Ignis er en letkørt bil, der er afstemt til den komfortable side. Selvom man ikke skulle tro det, så leverer bilen faktisk lidt SUV-fornemmelse, og det er ganske formidabelt. Selvom infotainment-systemet ser en smule simpelt ud, så skal du ikke lade dig snyde: Her er mulighed for at tilslutte din smartphone via Apple Carplay og Android Auto.

Mitsubishi Space Star 2022

Mitsubishi Space Star - en stjerne genfødes

Mitsubishi har ikke mange modeller på programmet, men til august 2022 kan du stifte bekendtskab med Space Spar, der har fået en opdatering. Bilen slår sig på at være den billigste nye bil med plads til 5 personer, og når vi kigger på fraprisen er den også ganske imponerende: 118.995 kr.!

Det kan klart anbefales at gå et udstyrsniveau op, så bilen får det udstyr, der gør en forskel i hverdagen. Det gode er, at du sagtens kan smide udstyr i bilen og stadig holde prisen under 150.000 kr. Med udstyrsvarianten INVITE+ får du sædevarme, fartpilot, bakkamera og Apple Carplay/Android Auto, og det er alt sammen udstyr, der forsøder hverdagen betragteligt.  

Mitsubishi Space Star interiør

Book prøvetur af den nye Mitsubishi Space Star

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.

Dine data bliver kun brugt til at kontakte dig omkring Mitsubishi Space Star. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Fås med automatgear

Mitsubishi Space Star kan - ligesom Ignis og i10 - fås med automatgear, og du kan gøre op med dig selv, hvor vigtigt det er. Automatgear koster mere, men det giver stor værdi i hverdagen.