Andersen Biler bliver Ford forhandler i Frederikssund

Andersen Biler A/S overtager Ford i Frederikssund.

Det er med stor glæde, at Andersen Biler A/S kan oplyse, at vi den 1. november overtager Bjarne Nielsens Ford forretning i Frederikssund.

Ford forretningen i Frederikssund er beliggende i et område i vækst og spændende nye byudvidelsesprojekter og har et stort udviklingspotentiale. Som ved tidligere overtagelser i forhandlernetværket forventer vi også her, at stordrift og øget konsolidering vil gøre Ford i Frederikssund til en stærkere og mere attraktiv partner for alle nuværende og nye kunder i regionen.  

Da Andersen Biler allerede er til stede i byen med vores autoriserede Nissan forhandler og serviceværksted, er det helt naturligt, at skabe et stærkere fodfæste i området. De to mærker komplementerer hinanden godt og resultatet er, at vores organisation – Andersen Biler og vores lille gule and – styrkes på hele Sjælland. Det er nuværende filialchef i vores Nissan afdeling, Jesper Heiden, der vil overtage den daglige ledelse af Ford forretningen, ligesom han vil være ansvarlig for den samlede Nissan og Ford forretning i Frederikssund, når sammenlægningen er gennemført.

Andersen Biler er i forvejen autoriseret forhandler og servicepartner for Citroën, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Opel og Suzuki. Samtidigt servicerer vi mærkerne Chevrolet, Dacia, Renault og Volvo.

Med den nye forretning i Frederikssund styrker Andersen Biler sin position som Sjællands største bilhus med 13 forretninger og over 360 medarbejdere.

Andersen Biler - Ford Frederikssund glæder sig til at byde nuværende og nye kunder velkommen på Vølundsvej 11 i Frederikssund.

Med venlig hilsen

Martin Frykmann, Peter Selck og Jesper Blom                                                     

Eventuelle spørgsmål kan rettes til filialchef Jesper Heiden på jh@andersenbiler.dk