Suzuki Celerio

Bryder rammerne i klassen

Suzuki Celerio er mikroklassens store, praktiske og ekstremt økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, flere siddepladser, større bagagerum og mere udstyr end de fleste konkurrenter. Samtidig må den køre med en trailer, hvilket også er usædvanligt i denne bilstørrelse. Og benzinøkonomien slår med hele 27,8 km/l i udgaverne med Dualjet-motor alle rekorder. Celerio har simpelthen alt det, andre små biler ellers kun kan drømme om.

Vi tager gerne din brugte bil i bytte

Varianter


Comfort

Comfort er udstyret med alt det grundlæggende i Celerio.

Club

Opgrader til Club og få udstyr som bl.a. Dualjet-motor, automatisk start/stop af motor og Hill-hold funktion.

Style

Opnå det ultimative i en Suzuki Celerio med Exclusive. Her får du alufælge, tågelygter, lakerede sidespejle, krom på kølergrill, el-betjente sidespejle, el-ruder for og bag, 2 ekstra højtalere (4 i alt), lomme bag på passagersæde og stofindlæg i fordøre.

 

Se den fulde udstyrsliste i "Brochure".  

PRISER


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr. 

Comfort

fra kr. 102.970,-

Club

fra kr. 109.970,-

Style

fra kr. 132.970,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

*) Rabatten på de 20.000 kroner opnås som en kombination af rabat ved køb af en ny Celerio Style (vejl. pris 128.990 kr) og indbytningspris for en indregistreret personbil (max. 1 indbytningsbil pr. ny bil). Tilbuddet gælder så længe lager haves. Foto viser Style modellen uden sideslister .

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...