Suzuki Celerio

Bryder rammerne i klassen

Suzuki Celerio er mikroklassens store, praktiske og ekstremt økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, flere siddepladser, større bagagerum og mere udstyr end de fleste konkurrenter. Samtidig må den køre med en trailer, hvilket også er usædvanligt i denne bilstørrelse. Og benzinøkonomien slår med hele 27,8 km/l i udgaverne med Dualjet-motor alle rekorder. Celerio har simpelthen alt det, andre små biler ellers kun kan drømme om.

Få 20.000 kroner for din gamle bil

Lige nu får du nemlig mindst 20.000 kroner i bytte for din gamle bil i form af rabat*) på en spritny Celerio Style. Den koster normalt 128.990 kroner, men hvis du er hurtig slipper du altså med 108.990 kroner og din gamle bil i bytte.

Varianter


Comfort

Comfort er udstyret med alt det grundlæggende i Celerio.

Club

Opgrader til Club og få udstyr som bl.a. Dualjet-motor, automatisk start/stop af motor og Hill-hold funktion.

Style

Opnå det ultimative i en Suzuki Celerio med Exclusive. Her får du alufælge, tågelygter, lakerede sidespejle, krom på kølergrill, el-betjente sidespejle, el-ruder for og bag, 2 ekstra højtalere (4 i alt), lomme bag på passagersæde og stofindlæg i fordøre.

 

Se den fulde udstyrsliste i "Brochure".  

PRISER


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr. 

Comfort

fra kr. 102.970,-

Club

fra kr. 109.970,-

Style

fra kr. 132.970,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

*) Rabatten på de 20.000 kroner opnås som en kombination af rabat ved køb af en ny Celerio Style (vejl. pris 128.990 kr) og indbytningspris for en indregistreret personbil (max. 1 indbytningsbil pr. ny bil). Tilbuddet gælder så længe lager haves. Foto viser Style modellen uden sideslister .

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...