Opel Insignia

Tid til nye standarder.

Privaltlease Opel Insignia, som er noget af det tætteste man kommer på en fuldkommen bil. Den har et unikt udvalg af banebrydende innovationer og masser af luksusfunktioner. Vælg din model: Den elegante coupé, Grand Sport, eller den rummelige og dynamiske Sports Tourer.

Opel Insignia Grand Sport- privatleasing med udbetaling på 14.995 kr. og ydelse fra kun 3.295 kr./md.

Opel Insignia Storts Tourer (årets business bil 2018) - privatleasing med udbetaling på 14.995 kr. og ydelse fra kun 3.195 kr./md

Vi tager gerne din brugte bil i bytte

Varianter


Enjoy

Enjoy-udgaven sætter en høj standard med masser af udstyr i den nye Insignia. Du får nøglefri betjening, 17” strukturfælge, varme i forsæder og læderrat, avancerede kamerabaserede sikkerhedssystemer, fartpilot med hastighedsbegrænser, regnsensor og langt lys med assist, 7” touch farveskærm og audiosystem med syv højttalere, smartphone-integration via Apple Carplay og Bluetooth-streaming samt Opel OnStar inkl. online serviceassistent.

Dynamic

Top Enjoy-udgaven med den imponerende Dynamic. Den sporty bil byder på lækre detaljer som højglans kølergrill med logo i krom, elektronisk, to-zonet klimakontrol, 6-vejs justerbart, ergonomisk AGR-sportsførersæde, alu-sportspedaler, ambient belysning samt parkeringsassistance for og bag.

Innovation

Hvis du er til lækker styling i topklasse, så vælg den ultimative Innovation. Det er den mest avancerede udgave af Insignia og højdepunkterne er designdetaljer i krom og sort højglans, elektronisk, to-zonet klimakontrol, parkeringsassistance for og bag, tågeforlygter og ambient belysning.

Se den fulde udstyrsliste i "Specifikationer, udstyr og prisliste". 

PRISER


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr.

Insignia Country Tourer

Country Tourer

fra kr. 433.980,-

Insignia Grand Sport

Enjoy

fra kr. 298.180,-

Dynamic

fra kr. 323.180,-

Innovation

fra kr. 367.380,-

Insignia Sports Tourer

Enjoy

fra kr. 298.180,-

Dynamic

fra kr. 323.180,-

Innovation

fra kr. 367.380,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...