Ny Hyundai Tucson

Udviklet til at gøre indtryk.

Tucson findes nu også i en mild-hybrid udgave - en fantastisk kombination af 185hk og 48V.

Der er så meget nyt hele tiden - nye maskiner, nye modeller - at det indimellem kan være svært at se skoven for bare træer. Vi tænker dog, at den nye Hyundai Tucson nok skal få let ved at skille sig ud. Én ting er designet med den ikoniske frontgrill og den sporty bagende. En anden ting er den luksuriøse komfort. For slet ikke at tale om albuepladsen og det intelligente Human-Interface System, der giver køreglæde et nyt ansigt. Nogle siger, den baner vej for en ny følelse af overskud. Vi vil blot anbefale, at du selv mærker efter.

Varianter


Life

Tucson er måske den mest rummelige SUV i sin klasse og byder på en lang række features, der gør hverdagen lidt lettere. Opdag selv bilens glæder i Life-udgaven, som er udstyret med alt det grundlæggende i Tucson.

Trend

Den imponerende Trend har endnu mere udstyr og et ekstra komfortabelt interiør. Her får du bl.a. 17” alufælge, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremsesystem, bakspejl med automatisk nedblænding, blindvinkel sensor, førersæde med elektrisk lændestøtte, de-icer, fuldautomatisk klima 2-zoner, handskerum med køl, bakspejl med kompas, mørktonede ruder i bag, offroad styling (Skid plate) foran, regnsensor og ventilation i bag.

Priser


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr.

Life

fra kr. 254.995,-

Trend

fra kr. 329.995,-

Trend - mild hybrid

fra kr. 379.995,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...
Vi tager gerne din brugte bil i bytte