Hyundai i30 Fastback

Ekstraordinær god stil.

Den første Fastback fra Hyundai er kommet til Danmark. Du genkender den på de elegante linjer. På det enestående design, der imponerer. og på de mange smarte features, som er standardudstyr i i30 Fastback. Læg dertil ekstraordinære 5 års garanti uden kilometerbegrænsnings. 

Hyundai i30 Fastback er det ultimative udtryk for god smag. Meget mere end bare et transportmiddel, som bringer dig fra A til B. i30’s elegante samspil af selvsikker fremtoning, perfekte proportioner, dynamiske konturer og innovativt design appellerer til din sans for de fine detaljer i livet. Denne stilsikre 5-dørs Fastback er designet til at fange din opmærksomhed og forføre dig med sit elegante ydre og uovertrufne ydeevne.

 

Prøvekør den nye i30 Nordic Edition og vind en skiferie

Prøv en i30 og vind otte dage på ski

Den nye i30 Nordic Edition giver fuld køreglæde, selv når kulden og sneen rammer Norden. Kom ned og prøv en af i30-modellerne (alle modeller og varianter er nemlig inkluderet) inden 1. marts 2019 – så får du både en god oplevelse og chancen for at vinde en skiferie for 4 personer til Lindvallen, Sverige.

 

Præmie:

Skihytte til 4 personer inkl. lån af en i30 stationcar med tagboks.

(Værdi kr. 20.000,-)

Book en prøvetur

 

Skihytte til fire personer

I kommer til at bo i en lækker hytte i Skistar Lodge Experium i Lindvallen. Med 45 m2 og indbygget køkkenkrog giver hytten jer rigelig plads til både hvile og hygge – men vigtigere endnu får I kun 50 meter til nærmeste lift.

 

Skisportstedet Lindvallen

Lindvallen er stedet, hvor hele familien kan stå på ski. Her er pister i alle sværhedsgrader, men også Nordeuropas største børneskiområde – og verdens eneste McDonalds med ski-in, som selvfølgelig hedder McSki.

Læs om hytten og området her

 

KONKURRENCEN GÆLDER TIL OG MED D. 1. MARTS 2019

Præmien er en skihytte i Lindvallen, Sverige fra d. 14/4 – 22/4 2019 inkl. lån af en Hyundai i30 stationcar med tagboks. Præmien har en værdi af kr. 20.000 og kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres. Præmieafgiften betales af Hyundai Danmark. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning blandt alle, som har prøvekørt en Hyundai i30 senest d. 1/3 2019. Vinderen kontaktes direkte senest d. 10/3 2019 og offentliggøres på Hyundai Danmarks Facebookside. Ansatte hos Hyundai Danmark, Hyundai-forhandlere og deres ansatte kan ikke deltage i konkurrencen.

Varianter


Trend

I Trend varianten får du alt det grundlæggende som eksempelvis 17" alufælge, Apple Carplay, regnsensor, bakkamera, smartkey og blindspot detection.

Premium

Opgrader til Premium og forkæl dig selv med ekstraudstyr som Fuld LED forlygter, knæairbag og aut. skiltegenkendelse.

Se den fulde udstyrsliste i "Priser og udstyr". 

Priser


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr.

Trend

fra kr. 253.975,-

Premium

fra kr. 273.975,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...
Vi tager gerne din brugte bil i bytte