Hyundai IONIQ hybrid

Designet til at inspirere.

Få op til 15.000 kr. i klimarabat på IONIQ

Nye, lavere afgifter betyder, at vi sænker prisen på Hyundai IONIQ med op til 15.000 kr., så den bæredygtige bil fremover kan fås fra blot 254.995 kr. – uanset om man vil have den som hybrid, plug-in hybrid eller elbil.

Kort før jul vedtog Folketinget at lette registreringsafgiften for en række af de mest miljøvenlige biler på markedet. De snørklede regler betyder, at prisen kunne sænkes på den familievenlige og pendler-egnede IONIQ plug-in hybrid – men ikke på hybrid- og elbilen.

Men for at tilgodese alle miljøbevidste Hyundai kunder uanset kørselsbehov, så har vi valgt at sænke prisen på alle IONIQ-modeller med op til 15.000 kr. Så uanset om man overvejer at købe en hybrid, en plug-in hybrid eller en ren elbil, er det med ét slag blevet endnu billigere at køre grønt.

Hyundai IONIQ hybrid er slank og elegant at se på fra alle vinkler. De lange linjer og de afbalancerede proportioner udtrykker en blanding af dynamik, spændstighed og effektivitet. Noget som kun bliver understreget af den sekskantede front, LED-kørelys og den blå signaturfarve, der fortæller, at det er en hybrid.

Varianter


Trend

15" fælge i letmetal med plastcover, 8" touchskærm, 4,2" supervision cluster (instrunebtering), Klimaanlæg, LED kørelys, Automatisk nødbremsesystem med fodgængergenkendelse, Adaptiv fartpilot, Apple Carplay, Trådløs opladning af mobiltelefon (Kompatibel med udvalgte telefoner), Bakkamera, Bluetooth, Dansk navigation med 10 års gratis kortopdateringer, Parkeringssensor for og bag, Regnsensor, Vognbaneassistent (Aktiv), Rat i kunstlæder med varme, m.m.

Premium (udstyr ud over Trend)

7" supervision cluster (instrumentering), Bakspejl med automatisk nedblænding, Bi-xenon forlygter, Blindvinkel sensor med RCTA, Dørhåndtag med krome detaljer, El-indklappelige sidespejle, LED baglygter, Smartkey med start/stop, Sportspedaler (alu-look) m.m.

Se den fulde udstyrsliste i "Priser og udstyr".

Priser


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr.

Trend 
(Kampagnetilbud)

fra kr. 254.995,-

Premium 
(Kampagnetilbud)

fra kr. 279.995,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...
Vi tager gerne din brugte bil i bytte