Hyundai i40

Elegant design, højt udstyrsniveau og god brændstofsøkonomi.

Du har måske allerede bemærket det. Den nye i40 har med sin sekskantede kølergrill fået samme markante signatur, som de øvrige modeller fra Hyundai. Den sporty front gør i kombination med det nye, slankere karosseri, i40 lidt mere raffineret at se på. Raffineret er naturligvis også den opgraderede køreglæde og komfort, der følger med. Og så er de overdådige pladsforhold ikke engang nævnt. Hvad enten du ønsker den nye i40 som sedan eller stationcar, så glæd dig til at opdage glæden ved en bil, der – hele vejen – har lidt mere at byde på.

Vi tager gerne din brugte bil i bytte

Varianter


 

Trend

Hvis du ikke kan nøjes med standardudstyret, så vælg en Trend. Her får du lækkert ekstraudstyr som 7” touchskærm med DAB radio, bakspejl med automatisk nedblænding, bakkamera, el-spejle med foldefunktion, el-sæde i førerside med elektrisk lændestøtte, parkeringssensorer for og bag, regnsensor, supervision cluster med LCD infoskærm og viskerblade af-iser på forruden.

Premium

Skal du have det ultimative? så vælg en i40 i Premium-udgave og få fuld værdi for pengene. 17” alufælge, Crome Premium frontgrill, elektrisk bagklap (kun stationcar), elektrisk solgardin i bagrude (kun sedan), forlygter Bi-Xenon med statisk kurvelys, Smart Key med nøglefri betjening og start/stop, sportspedaler i alu-look, supervision cluster med TFT farveskærm og sædevarme ved bagsæder er bare noget af det luksusudstyr, som følger med i handlen.

 

Se den fulde udstyrsliste i "Priser og udstyr". 

Priser


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr.


Stationcar

Trend

fra kr. 303.975,-

Premium

fra kr. 318.975,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

 

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...