Hyundai i30

Sikker, elegant og fyldt med udstyr.

Indimellem kommer der en bil forbi, der får dig i lidt højere omdrejninger. Det skyldes ikke bare designet, der allerede har taget en af verdens største priser. Det handler heller ikke kun om pladsen, komforten eller udstyret, der som standard tæller træthedsovervågning og automatisk nødbremse. De nye, kvikke turbomotor gør det heller ikke alene. Det er nemlig det hele på en gang – tidløst, elegant og helt, helt moderne. Det er den nye generation Hyundai i30.

Hyundai i30 fås også som stationcar.

 

Prøvekør den nye i30 Nordic Edition og vind en skiferie

Prøv en i30 og vind otte dage på ski

Den nye i30 Nordic Edition giver fuld køreglæde, selv når kulden og sneen rammer Norden. Kom ned og prøv en af i30-modellerne (alle modeller og varianter er nemlig inkluderet) inden 1. marts 2019 – så får du både en god oplevelse og chancen for at vinde en skiferie for 4 personer til Lindvallen, Sverige.

 

Præmie:

Skihytte til 4 personer inkl. lån af en i30 stationcar med tagboks.

(Værdi kr. 20.000,-)

Book en prøvetur

 

Skihytte til fire personer

I kommer til at bo i en lækker hytte i Skistar Lodge Experium i Lindvallen. Med 45 m2 og indbygget køkkenkrog giver hytten jer rigelig plads til både hvile og hygge – men vigtigere endnu får I kun 50 meter til nærmeste lift.

 

Skisportstedet Lindvallen

Lindvallen er stedet, hvor hele familien kan stå på ski. Her er pister i alle sværhedsgrader, men også Nordeuropas største børneskiområde – og verdens eneste McDonalds med ski-in, som selvfølgelig hedder McSki.

Læs om hytten og området her

 

KONKURRENCEN GÆLDER TIL OG MED D. 1. MARTS 2019

Præmien er en skihytte i Lindvallen, Sverige fra d. 14/4 – 22/4 2019 inkl. lån af en Hyundai i30 stationcar med tagboks. Præmien har en værdi af kr. 20.000 og kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres. Præmieafgiften betales af Hyundai Danmark. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning blandt alle, som har prøvekørt en Hyundai i30 senest d. 1/3 2019. Vinderen kontaktes direkte senest d. 10/3 2019 og offentliggøres på Hyundai Danmarks Facebookside. Ansatte hos Hyundai Danmark, Hyundai-forhandlere og deres ansatte kan ikke deltage i konkurrencen.

Varianter


Life

Life-udgaven sætter en høj standard med masser af udstyr i den moderne i30.

Select

Opgrader til Select og forkæl dig selv med ekstraudstyr som 15” alufælge, armlæn med opbevaringsboks, baksensor og klimaanlæg, 2-zonet.

Trend

Trend er udstyrsmæssigt et trin op fra Life+. Her får du fx 8” touchskærm med DAB radio, 16” alufælge, Apple Carplay, bakkamera, bakspejl med automatisk nedblænding, blindvinkel sensor, førersæde med lændestøtte, højdejusterbart passagersæde, regnsensor samt Smart Key (nøglefri adgang og start/stop knap).

Premium

Opnå det ultimative i en Hyundai i30 5-dørs med Premium. Lækre detaljer som automatisk skiltegenkendelse, fuld LED forlygter, knæairbag ved førersæde og satin finish siderudelister bliver en realitet i din nye bil.

Se den fulde udstyrsliste i "Priser og udstyr". 

Priser


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr.

Go!

fra kr. 199.995,-

Life

fra kr. 193.975,-

Select

fra kr. 213.975,-

Trend

fra kr. 233.975,-

Premium

fra kr. 253.975,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...
  • Hyundai i30 i blå
  • Hyundai i30 i blå fra siden
  • Hyundai i30 i blå fra siden på fortog
  • Indvendigt i en Hyundai i30

Vi tager gerne din brugte bil i bytte