Honda e der lader hjemmefra

Honda e
Elbil med sporty karakter!

Book en prøvetur

Se priser og udstyr

Honda e - perfekt til bykørsel

Honda e er en lille designer-elbil med en sporty karakter, som ikke desto mindre tilbyder en formidabel komfort.

Med sit helt enkle design og personlighed vil Honda e tiltrække sig opmærksomhed, uanset hvor du kører. Hertil kommer et væld af spritnye innovationer og smarte idéer, der gør den nye Honda e så unik.

Honda e er født til at være elektrisk, hvilket er perfekt til bykørsel, fordi den er ren, effektiv og giver en dynamisk ydeevne med nul emission. Fuldt opladet har den en rækkevidde på op til 222 km, hvilket er mere end rigeligt til, at du kan lave alle de ting, du elsker at lave i og omkring byen.

Med automatgear vil du opleve en øjeblikkelig og jævn acceleration, når du træder på speederen. Med en effekt på op til 154 Hestekræfter et lavt tyngdepunkt får du en sporty, men behagelig køretur.

Se model detaljer

Vil du prøvekøre Honda e?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Honda e med fart på

Specifikationer og model detaljer

Rækkevidde

Op til 222 km

Bagagerumsvolumen

171 l

Acceleration fra 0-100 km/t

8,3 sek.

Længde

3,894 meter

Ydelse

154 hk

Bredde (inkl. sidespejle)

1,752 meter

Maks. anhængervægt med bremser

0 kg

Højde

1,512 meter

Bestil prøvetur

Honda e fås i én topudstyret variant!

Honda e Advance

Honda e Advance

fra kr. 315.600,-

Inkl. Honda e-udstyr + bl.a.:

230 V-stikkontakt

154 Hestekræfter

Afisning af forrude

Førsteklasses lyd med 8 højttalere (inklusive subwoofer)

Honda-parkeringspilot

 • Oplysninger om blind vinkel

  Opvarmet rat

  Overvågning af tværgående trafik

  Specifik hardwareforstærker

  Spejlsystem med midterkamera

  Valg mellem 16" og 17" alufælge

Interesseret i privatleasing af Honda e?

Leasing af bil på en enkel, sikker og bekvem måde.

Vælg mellem forskellige udstyrsvarianter.

Skal du bruge en ladeboks til din nye elbil? Så er du heldig. Vi har nemlig lanceret et nyt koncept: Den komplette ladeløsning til private!

Læs mere om ladeboks

5 displays og stor sikkerhed - se med her!

Honda e har et helt unikt digitalt instrumentbræt med fem displays, der holder dig informeret, underholdt og har forbindelse til de ting, du elsker. Du får intuitiv kontrol over en række intelligente applikationer og tjenester.

Når du sætter dig bag rattet, vil du bl.a. opleve:

 • Honda e kan køres ved kun at bruge en pedal, hvilket giver dig endnu mere nydelse og lethed. Med den ene pedal kan du accelerere og decelerere ved at trykke foden ned for at køre og slippe foden for at bremse. Så nemt er det.

 • Yderst på instrumentbrættet i begge sider er en 6”-skærm placeret som et elektronisk sidespejl, der viser et billede fra et kamera på siden af bilen.

  De konventionelle sidespejle på bildørene er blevet erstattet med HD-kameraer, som giver dig tydelige billeder på de to skærme i kabinen - selv om natten og i dårligt vejr.

  Da kameraerne er mere kompakte end konventionelle sidespejle, reducerer de ikke kun vindstøj og vindmodstand, men er også praktiske i smalle gader og på parkeringspladser.

 • Den adaptive fartpilot opretholder en sikker afstand til det forankørende køretøj. Hvis et køretøj i en tilstødende vognbane har til hensigt at skære ind foran dig, forudser din Honda det og justerer automatisk hastigheden derefter – og genoptager kun den indstillede hastighed, når faren er ovre. Teknologien med følgefunktion ved lav hastighed registrerer, hvis et forankørende køretøj standser, og vil automatisk bremse ned og standse, hvis der ikke trædes på bremsen.

 • Hvis der er fare for en kollision med et køretøj eller en fodgænger, advarer systemet dig, samtidig med at det sænker farten og hjælper med at undgå ulykken eller minimere kollisionskraften.

 • Systemet advarer dig, når den forankørende bil har bevæget sig fremad efter at have holdt stille. Honda e fortæller dig altså, når der er fri bane.

 • Oplev en mindre stressende køreoplevelse isæt på motorveje. Systemet holder bilen midt på vognbanen. Denne funktion tilsidesættes, når blinklyset anvendes.

Designdetaljer

Kombinationen af enkelt design og avanceret teknologi kan ses i alle detaljerne. Håndtagene på fordørene flugter med karosseriet og foldes kun ud og oplyses, når der er brug for adgang, og håndtagene på bagdørene er skjult i vinduesområdet.

For- og baglygterne har flere funktioner og er sammen med blinklysene integreret i ét sammenhængende design. Forlygterne byder dig endda velkommen ved at lyse, når du låser bilen op.

Honda e foran
Honda e front
Honda e fra siden
Honda e bagfra
Honda e interiør
Instrumentbrættet i Honda e med 5 skærme
Honda e der kører over en bro

Hurtig og lettilgængelig opladning

Opladningspunktet på Honda e er centralt placeret på motorhjelmen, hvilket giver dig en nem adgang fra begge sider og lyser, når det er i brug, hvilket er praktisk.

Hurtigladning: 31 minutter.

Ladetiden er målt fra tændt advarselslampe om lavt batteri til 80 % på en 50 kW ladestander.

Læs mere om Honda e her

Bonus info om elektriske Honda e

Honda e er Hondas første elbil i Europa. Dens retro-inspireret design, der minder om den allerførste generation af Honda Civic fra 1972, gør den til en bil, man lægger mærke til i bybilledet.

Hvis du kigger på Honda e Advance får du egentlig seks skærme. Dens indvendige bakspejl kan nemlig ændres til kameratilstand, hvilket giver et tydeligt digitalt billede selv om natten. Og så kan du endda også se bagud, selvom der sidder høje folk på bagsædet.

Den lille bil har en god acceleration fra 0 til 100 km/t på 8,3 sekunder og den er lige så charmerende som Mini’en.

Hvis du bliver lidt skræmt af dens korte rækkevidde på lidt over 200 km, så skal du huske, at du kan lade bilen op til 80 procent på en halv time ved en hurtiglader.

Til højre for instrumentbordet er der to store skærme. Med én knap kan du bytte indholdet mellem de to skærme, så kan du f.eks. have navigation i den ene og din yndlings playliste fra din telefon på den anden.

Honda Civic fra 1972 der ligner lidt Honda e

Serviceaftaler

Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger.

Find din Andersen Biler Honda forhandler her: