Citroën C3 Aircross

Ny generation SUV

Citroën C3 Aircross sælges til en fremragende pris

Indtag vejen med denne SUV som giver dig mulighed for at vove pelsen i alle typer terræn. Citroën C3 Aircross kan således tilpasse kraftoverførslen fra forhjulene afhængig af underlaget og fastholde hastigheden ved nedkørsel, selv på stejle skråninger.

Da den både er komfortabel ved bykørsel og på landevejen, forenkler Citroën C3 Aircross din hverdag. Med CITROËNS Active Safety Brake-teknologi (afhængig af variant) kommer du nemt og sikkert frem til din destination, og ved bykørsel ledsager dens parkeringssensorer (afhængig af variant) dine parkeringsmanøvrer.

Rummelig, rubust og nyttig teknologi

Citroën C3 Aircross, er en helt ny SUV, der giver dig maksimal køreglæde uanset hvilket terræn du befinder dig i. Dens unikke design og nye teknologier, kombineret med dens praktiske løsninger og avancerede sikkerhedsudstyr, giver dig en helt særlig SUV som kun Citroën kan lave den.

Meget rummelig og ultra fleksibel

Den høje og geniale opbygning af Citroën C3 Aircross giver den kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige: 5 siddepladser med god benplads og masser af luft hen over hovedet.

Dens bagagerum har et volumen på 410 liter, som kan udvides til 520 liter takket være det forskydelige, to-delte splitbagsæde 2/3-1/3 (Afhænger af udstyrsniveau).

Robust og beskyttende design

Takket være den kraftfulde motorhjelm, der både er kort og høj, indtager den nye C3 Aircross en helt ny stilling i robusthed og beskyttende design. Den udstråler og imponerer med sin lyssignatur både foran og bag, og samtidig virker den ikke aggressiv på grund af dens vandrette balance og runde former.

Med denne SUV fortsætter Citroën sin grafiske signatur med forlygter i to etager. Lygterne fremhæver bilens front og giver mærkets nye modeller en identitetssignatur.

Bagpå fremhæver de markerede skuldre bredden og det muskuløse design på C3 Aircross. Baglygterne med 3D-effekt henleder opmærksomheden på familieligheden med C3.

Kast dig ud i nye forførende farver

Citroën C3 Aircross kan sammensættes efter dine ønsker. Du kan vælge mellem følgende karrosserifarver: Rød Passion, Natural Hvid, Breathing Blå, Cosmic Sølv, Misty Grå, Ink Sort, Spicy Orange og Sand Sable. Du kan også vælge mellem flere tag- og interiørfarver. 

Intet er overladt til tilfældighederne. Personlig styling er udtænkt til mindste detalje, bla. faste sideruder med persienneeffekt og tagbøjler i samme farve som spejlhuse.

Behagelig og med masser af plads

Ny C3 Aircross, der er loyal over for mærkets DNA og programmet Citroën Advanced Comfort®, nyder godt af Citroëns knowhow og tilbyder dig optimal kørekomfort.

Enhver tur i bilen vil være særlig behagelig oplevelse. Det er, som om du befinder dig i en boble, hvor du er skærmet mod støj og vibrationer. Komforten i C3 Aircross består bl.a. af:

- Sædekomfort, takket være bilens brede og store sædehynder.
- Affjedringskomfort, med Citroëns klassiske indstillinger til alle kørselsforhold.
- Lydkomfort, med optimal lydisolering.

Med C3 Aircross behøver du ikke begrænse din bagage! Citroën C3 har nemlig segmentets største bagagerum, hvortil adgangen er gjort let med en stor bagklap og lav læssekant. Bilens bagagerum på 410 liter kan forøges til 520 liter (Afhængig af udstyrsniveau) på grund af dens forskydelige bænksæde. Til det praktiske i hverdagen har C3 Aircross en aftagelig bagagerumsskjuler, der kan monteres lodret bag bænkbagsædet med henblik på at transportere høje genstande.

Nyttig teknologi

Citroën C3 Aircross tilbyder brugervenlige opkoblingsmuligheder. Med et særligt rum i midterkonsollen er det muligt trådløst at oplade sin smartphone, via induktion. Din smartphones kompatible apps er også tilgængelige på den 7" store touch screen (Afhænger af udstyrsniveau) takket være Mirror Screen-funktionen med Apple CarPlayTM og Android Auto® (Afhænger af udstyrsniveau).

Varianter


FEEL udstyr

 • 16" Stålfælge
 • 8" Touch Screen
 • Apple CarPlay™*
 • Bluetooth® & USB-indgang
 • Parkeringssensor, bag
 • Fartpilot
 • Aut. klimaanlæg
 • El-sideruder, bag
 • Varme i forsæder
 • Regnsensor

 

SHINE SPORT udstyr (udover FEEL)

 • 17" alufælge
 • Nøglefri adgang & start
 • Active Safety Brake
 • Aut. fjern-/nærlys
 • 3D-navigation
 • Panoramasoltag
 • Nedfældigt og længedejustertbart splitbagsæde
 • Bakkamera

 

*Apple CarPlay™ kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.

Se den fulde udstyrsliste i "Prisliste og tekniske specifikationer". 

Priser


Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på 4.180 kr.

FEEL

fra kr. 204.990,- 

SHINE SPORT

fra kr. 214.990,- 

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...
Vi tager gerne din brugte bil i bytte