Forsvarlig databehandling hos Andersen Biler

GDPR – Vi beskytter dine persondata


Den 25. maj 2018 trådte databeskyttelsesloven (GDPR) i kraft. Den slår fast, hvordan virksomheder skal beskytte og behandle dine personlige oplysninger. På den måde gør loven det klart, hvad du har af rettigheder og hvad du skal forvente og kræve af en virksomhed, der indsamler oplysninger om dig.

Som kunde hos Andersen Biler A/S betror du os med dine oplysninger, hvilket vi tager meget seriøst. Dette gjorde vi både før GDPR-lovgivningen og det forsætter vi selvfølgelig også med.

I vores privatlivspolitik har vi beskrevet, hvordan vi behandler og beskytter dine persondata, og hvilke rettigheder registrerede personer har i den forbindelse.

Har du spørgsmål til vores persondatapolitik?

Uanset om du har spørgsmål til hvordan vi behandler dine persondata eller gerne have at vi sletter dine persondata fra vores system, så vil det selvfølgelig være muligt.

Hvordan og hvornår indsamler vi data fra dig?

Du kan tilgå vores sider https://andersenbiler.dk, https://ls.andersenbiler.dk og https://privatleasing.andersenbiler.dk uden at skulle oplyse nogen form for persondata. Dog anvender vores hjemmesider cookies, for at bidrage til at give dig den bedste oplevelse. Læs hvad vi bruger cookiedata til her. På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil eller bestiller en prøvetur.

 

Oplysninger indsamlet ved online booking af værkstedstider

Når du bruger vores online booking til service og værksted, skal du udfylde en række oplysninger, så vi kan give dig den bedste service. Vi spørger om følgende informationer ved kontooprettelse og ved efterfølgende brug af bookingportalen:

  • Dit navn og adresse.
  • Din bils registreringsnummer og information om kilometertal
  • Din e-mail og telefonnummer

Disse oplysninger bruges, til at gøre det muligt at booke tid direkte i vores værksteders arbejdskalender. Vi benytter også din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookningen.

Oplysninger indsamlet ved brug af kontaktformularerne ”kontakt mig” og ”book prøvetur”

På andersenbiler.dk kan du benytte dig af vores kontaktformularer ”Kontakt mig” og ”book prøvetur”. Begge steder beder vi om følgende informationer:

  • Dit navn
  • E-mail
  • Telefonnummer

Når du sender dine informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til viderebehandling. Herved giver du Andersen Biler A/S lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af prøvetur.

Oplysninger indsamlet ved værkstedsbesøg

Når du skal bruge et af vores værksteder, vil du første gang du besøger os, blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bede dig om følgende oplysninger:

  • Dit navn
  • Din hjemme- eller postadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail
  • Din bils registreringsnummer
  • Evt. CVR nr

Oplysninger indsamlet ved køb af ny bil

Når du køber en ny bil hos Andersen Biler, indhenter vi en række informationer på dig. Alt afhængig af hvilken bil og mærke du køber, vil vi indsamle forskellige informationer. Herunder kan du se en liste over, hvilke informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb og salg af bil:

  • Dit fulde navn
  • Bopælsadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail

Herudover kan der også være yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med salg og køb af ny bil. Det vil være i forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores finansieringspartnere. I sådan et tilfælde skal vi også have oplyst:

  • Årsopgørelser
  • Lønsedler
  • Andre finansielle informationer

Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med kreditvurderingen.