23. juli 2018 10:41:20

PRESSEMEDDELELSE 23 juli 2018

I samarbejde med Andersen Biler stiller Michelle Gatting til start i MASCOT DTC til Copenhagen Historic Grand Prix 4.-5. august.

I 2016 skrev Michelle Gatting historie ved netop Copenhagen Historic Grand Prix, da hun som den første kvinde nogensinde vandt et heat i MASCOT Danish Thundersport Championship og blev nummer to i finalen. Den toptunede danske racerserie tæller flere prominente navne, og er i år til stede ved den store historisk begivenhed i København for fjerde gang. Michelle Gatting er ikke fast deltager i DTC-serien i indeværende sæson, men har til Copenhagen Historic Grand Prix i samarbejde med Andersen Biler lånt Jan Magnussens DTC-racer. 

Økonomidirektør hos Andersen Biler Jesper Blom udtaler: ”Det er med stor glæde, at Andersen Biler i fællesskab med en række af vores tætte samarbejdspartnere har kunne etablere et unikt samarbejde mellem et af Danmarks bedste motorsportsteams, Magnussen Racing Experience og én af Danmarks meget talentfulde racerkørere, Michelle Gatting. For Andersen Biler og vores samarbejdspartnere er et sponsorat af Michelle Gatting af høj kommerciel værdi, og vi oplever, at hun som kvindelig racerkører bidrager til øget interesse for en sport, som traditionelt er domineret af mænd. Da alle vores bilforretninger i Andersen Biler er placeret i Storkøbenhavn, er det endvidere helt naturligt, at vi deltager i Copenhagen Historic Grand Prix, som er den største sportslige begivenhed i Hovedstanden.”

Og Michelle Gatting bliver godt kørende til Copenhagen Historic Grand Prix, hvor hun som nævnt til weekenden har lånt Jan Magnussens DTC-racer, da den tidligere mangedobbelte DTC-mester er forhindret qua løbsforpligtelser i udlandet.

”Jeg glæder mig utroligt meget til igen at køre i DTC-serien,” fortæller Michelle Gatting, som i denne sæson deltager i Danish Supertourisme Turbo. ”Vi havde en flot weekend i København sidste år, og jeg er meget taknemmelig for at Andersen Biler og deres samarbejdspartnere, har skabt mulighed for at vi igen kan køre racerløb til Copenhagen Historic Grand Prix. Naturligvis skal der også lyde en stor tak til Jan (Magnussen, red.) og hans team (Magnussen Racing Experience, red.) for den tillid, som de viser mig, ved at låne mig Jans racer i weekenden” siger hun videre.

DTC-feltet er kendt for at byde på drama, tæt race og masser af underholdning for de titusindvis af tilskuere, der intenst følger med fra tribunerne omkring den knapt 2,4 kilometer lange bybane, og organisationen bag Copenhagen Historic Grand Prix byder Andersen Biler og Michelle Gatting velkommen til løbet.

Adm. direktør hos Copenhagen Historic Grand Prix Jens Peter Lange siger: ” Sammen med vores mange historiske indslag er MASCOT DTC-klassen altid et hit hos publikum. Med sportslige briller er fraværet af Jan Magnussen et tab for DTC-serien, mens udlånet af hans racerbil til Michelle Gatting er en gevinst for både klassen og Copenhagen Historic Grand Prix. Michelle (Gatting, red.) imponerede til sidste års løb, hvor hun var blandt de hurtigste i feltet og medvirkede til høj underholdningsværdi i klassen.”