Navigation
Icon

Spar op til 122.000 kr. på en Ford S-Max

 

Vild pris på Ford S-MAX

Nu er vi klar med priser der ikke bare er atraktive. De er direkte opsigtsvækkende. Du kan spare mellem 76.150 kr. og helt op til 122.010 kr. på en helt ny Ford S-MAX!

Med Ford S-MAX får du plads til op til 7 personer og helt op til 2.200 liter i et let tilgængelig bagagerum. Danske firmabilister har for længst taget den nye generation af Ford S-MAX til sig og nu er det også din tur. For med høj komfort, præcise køreegenskaber og et omfattende sikkerhedsudstyr er S-MAX perfekt til den travle og krævende hverdag. 

 


 

BOOK EN PRØVETUR ALLEREDE I DAG


 

S-MAX starter nu ved kun 354.990 kr. Bestil nu og kør på sommerferie i S-MAX

Kampagnepriserne er ikke bare attraktive, de er direkte opsigtsvækkende. Så store besparelser på det danske bilmarked er meget sjældne. Derfor skal du også være hurtig ude hvis du vil have de første biler der lander i Danmark og køre afsted på sommerferie i den lækre familiebil.

Før kostede en S-MAX Trend med den roste 1,5 Ecoboost  160 hk fra 431.140 kr. Nu er Ford S-MAX helt nede i 354.990 kr!  Men du mangler ikke udstyr på grund af den helt lave pris. Du får stadig:

  • 2-zoners klima
  • Fartpilot med intelligent fartbegrænser
  • Varme i forsæder
  • Nøglefri start
  • Læderrat og -gearknop
  • Quickclear opvarmet forrude
  • Automatisk nødbremsesystem 

For 369.990 kr. kan du opgradere til Titanium udstyrsvarianten. Her får du ekstra lækkert udstyr med som: 17'' alufælge, 10,1'' farveskærm i instrumenthuset, det helt nye SYNC 3 system med 8'' touchskærm i midterkonsol, automatisk op- og nedblænding af fjernlyset og masser af ekstra sikkerhedsudstyrs som eksempelvis Traffic Sign Recognition. 

Topmodel med hele 240 hk og automatgear - spar her 122.010 kr.

Med den tredje model på kampagnelisten får du en helt ekstraordinær besparelse. Men det er ikke kun på prisen S-MAX'en er særlig. De 240 hk med automatgear og en stort dregningsmoment sender dig og din familie afsted sikkert og med et overskud af kraft. Komfortniveuet bliver kun højere af denne motors overskudsagtige fremfær. 

Du kan stadig bestille ekstraudstyr  

Selvom kampagnen gælder tidsbegrænset til 31. juni, kan du stadig bestille din S-MAX med masser af lækkert ekstraudstyr. Noget af det mest populære ekstraudstyr er blandet andet at få to ekstra sæder i bilen. De er nedfældige i bagagerummet og giver endnu mere fleksibilitet i hverdagen. Prisen er 22.230 kr. 

Andre lækre detaljer der kan tilføjes S-MAX er Businesspakke med navigation, Sportspakke med sportsundervogn og stylingskit og Sædepakker med enten fuld eller delvis læderkabine.


 

Book en prøvetur eller kom forbi en af vores fire Ford forretninger

Du finder os her
 

FIND OS HER