Navigation
Icon

Se den nye Nissan Micra

Prøv den nye Nissan Micra i en af vores filialer! 

Læs den store E-avis lige her

Da den første Micra kom på markedet for over 30 år siden, var den en revolution i segmentet for små hatchbacks, og den åbnede et helt nyt kapitel for Nissan. 5. generation af Micra er lige så revolutionerende. I tråd med konceptbilen Sway, som blev præsenteret på biludstillingen i Geneve i 2015, er den nye Micra et udtryk for Nissans nyeste designsprog. 

Et helt nyt Micra design

Det dramatiske look matches af et udvalg bestående af 10 forskellige lakfarver. Udvendigt og indvendigt individualiseringsudstyr gør det muligt at konfigurere 125 forskellige varianter, så du kan give din nye Micra sin helt egen stil. 

Der er lagt stor vægt på komforten for føreren med en lavere køreposition, som giver en følelse af større tryghed. Det er nemt for alle typer af førere at finde den perfekte køreposition takket være bedre indstillingsmuligheder for sædet, det multijusterbare rat og den optimale placering af pedaler og gearstang. Bilens større bredde og akselafstand betyder, at pladsen i kabinen er blandt de bedste i klassen. Det vingeformede instrumentpanel giver kabinen et let, elegant og rummeligt udtryk.

125 forskellige designkombinationer er tilgængeligt på den nye Nissan Micra

Lyd i nakkestøtten..  

Et eksklusivt touch til den helt nye Micra er det helt nye Bose® Personal®-soundsystem med seks højttalere, som er udviklet i tæt samarbejde med Nissan. Dette banebrydende soundsystem er optimeret til føreren med to Bose UltraNearfield™-højttalere kombineret med Bose PersonalSpace™ Virtual Audio Technology integreret i førerens nakkestøtte, hvilket giver en intens lytteoplevelse. De øvrige personer i bilen kan nyde godt af nye Bose Super65-højttalere i fordørene, der leverer kraftfulde præstationer i de lave toneområder, og diskanthøjttalere i A-stolperne, der leverer en enestående ren lyd.  

Mere ydelse. Både med og uden turbo! 

Den helt nye Micra har Active Ride Control, som forbedrer kørekomforten, og Active Trace Control, som reducerer understyring og forbedrer køreegenskaberne – det giver føreren køreglæde og sikkerhed. Det er Innovationer, der indtil nu kun har været tilgængelige til Nissan Qashqai og X-Trail. Et nyt elektrisk servostyringssystem, som giver en bedre styrefornemmelse og bedre respons, er også tilgængeligt.

Motorernes effektivitet har også været et centralt punkt i udviklingen af 5. generation af Micra. Fra lanceringen vil den kunne fås med en 0,9-liters 3-cylindret benzinmotor med turbo og en 1,5-liters dieselmotor, der begge har en ydelse på 90 hk samt en 1,0-liters benzinmotor uden turbo, der yder 73 hk, som snart vil kunne fås. Disse motorer udgør sammen med den effektive aerodynamik endnu et skridt fremad for Nissan Intelligent Power.

Den nye Nissan Micra vil blive produceret i Europa på Renault fabrikken i Flins i Frankrig som en del af samarbejdet i Renault-Nissan-alliancen.