Navigation
Icon

Pressemeddelelse

Andersen Biler overtager aktiviteterne i Autohuset Stormgaard A/S

Andersen Biler har pr. 1. juli 2017 indgået aftale om overtagelse af aktiviteterne i Autohuset Stormgaard i Holbæk.

Autohuset Stormgaard er en markant spiller i lokalområdet, og har med sit gode renomme og dygtige medarbejdere, opbygget en bred kundekreds på hele det vestsjællandske marked.

Som følge af branchens øgede behov for stordrift og således konsolidering, har Jan Stormgaard efter mere end 20 år i branchen, heraf de 17 som selvstændig, valgt at sælge aktiviteterne til Andersen Biler.

Jan Stormgaard vil fortsat stå i spidsen for den daglige drift, og glæder sig til det nye samarbejde. Planen er fortsat at drive en effektiv, lokal forretning understøttet af de processer og værktøjer Andersen Biler kan tilbyde. 

Fremadrettet vil forretningerne i Holbæk bestå af autoriseret salg og service af Hyundai og Opel.

Andersen Biler er i forvejen autoriseret forhandler og servicepartner for Citroën, Ford, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, og autoriseret serviceværksted for Renault og Volvo – og ser frem til at byde Opel og Hyundai velkommen i koncernen.

Jan Stormgaard og Andersen Biler glæder sig til at byde både eksisterende og nye kunder velkomne på Tåstrup Møllevej i Holbæk, hvor kendte ansigter står klar til at yde alle kunder den bedst tænkelige   service.  

Efter overtagelsen vil Andersen Biler have 12 bilhuse og godt 350 engagerede medarbejdere

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Peter Selck

ps@andersenbiler.dk

Martin Frykmann

mf@andersenbiler.dk