Navigation
Icon

OPLEV NY FORD FIESTA

FRA KR. 129.900. Ny Fiesta kombinerer moderne design med den nyeste teknologi, så du får mest muligt ud af din dag. Fås med 3 eller 5 døre.

DEN NYE FORD FIESTA

Tidssvarende stil og design. Mere avanceret teknologi og uvurderlige funktioner. En opløftende, dynamisk køreoplevelse, som kun kan få dig til at smile. Den nye Fiesta er nytænkt og genopfundet. Og som du snart vil se, når du oplever dens intelligente design, omfatter denne bil meget mere end ved første øjekast.

Afslappende og forfriskende. Uvurderlig og intelligent.

Next Generation Ford Fiesta interior, SYNC 3 8

Når intelligente teknologier fungerer uden problemer i dit hjem, skal de også gøre det i din bil. Derfor kan den næste generation af Fiesta udstyres med SYNC 3, som gør livet nemmere, B&O PLAY, som gør kørslen mere underholdende, samt et panoramaglastag, som kan åbnes og gøre hver køretur til en oplevelse. Gør dig klar til at opleve alt dette i en bil, som gør din kørsel mere behagelig og praktisk, end du nogensinde har drømt om.

Det er smart

Next Generation Ford Fiesta EcoBoost Engine

Teknologi bør altid have et formål. Og når du starter din Fiesta, starter du også et udvalg af avancerede funktioner og systemer. Eksempler: Aktiv parkeringshjælp (ekstraudstyr), Aktiv fartpilot (ekstraudstyr), Lane Keeping Aid, Trafikskilte genkendelse (ekstraudstyr) ... Gør dig klar til at opleve teknologier, som er så intelligente og nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du før klarede dig uden.

 

Nyd ydelsen. Mærk effektiviteten.

red Next Generation Ford Fiesta exterior front view

Hvorfor vælge mellem uovertruffen ydelse og besparende effektivitet? I næste generation af Fiesta kan du få begge. Du får en 1,0 liter EcoBoost-benzinmotor, som har vundet International Engine of the Year fem gange. Med Auto-Start-Stop kan du spare brændstof, hver gang du holder for rødt. Sofistikeret kørselsdynamik og præcisionshåndtering giver en berigende kørselsoplevelse, som er helt uden kompromiser.

 

Din sikkerhed og tryghed er en prioritet

Next Generation Ford Fiesta exterior rear view, in the night, emergency braking

Den næste generation af Ford Fiesta integrerer en række avancerede teknologier, som er designet til at beskytte dig, dine passagerer og dit køretøj. De primære funktioner er Active City Stop (ekstraudstyr), dørkantsbeskyttere (ekstraudstyr) og SYNC 3 med Automatisk nødopkald. Der er desuden mange andre systemer, som hjælper med at forhindre ulykker.