Navigation
Icon

NISSAN LEAF MED ENDNU LÆNGERE RÆKKEVIDDE

STØRRE BATTERI. BEDRE RÆKKEVIDE. 

At køre elbil er en af de nemmeste og mest komfortable måder at komme rundt i bylivet på. Det støjer ikke. Du har en bil der er hurtig på speederen og bringer dig nemt væk fra farlige trafikale situationer. Du kører på den mest miljørigtige måde.

Problemet er den begrænsede rækkevide. Selvom det kun behøver at tage 30 minutter at lade en Leaf op til 80% batterikapacitet, er længere rækkevide altid godt. Med den nye opdaterede Nissan Leaf og et ekstra stort 30 kWh-batteri, kan Leaf køre op til 250 km* på én opladning. 

 

I anledning af at den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri og øget rækkevidde, samt forbedrede funktioner kommer til salg i Europa, har Nissan lavet en kortfilm hvor sløret løftes for bilen, fra en isblok i det smukke Norefjell i Norge. 

SAMME PRIS SOM FØR 

Selvom afgiften på el-biler er steget, kan du ikke mærker det på Nissan Leaf. Vi har holder nemlig priserne på Leaf som før de nye afgiftsændringer.

Priserne på Nissan Leaf starter således fra kun 264.490,- kr.** med 24 kWh batteri. Den nye opdateret Nissan Leaf med 30 kWh batteri kan fås fra kun 311.990,- kr.** i den veludstyret Acenta udstyrsversion. Her får du blandet andet varme i rattet, varmepumpe for energieffektiv opvarmning af Leaf, navigation og meget andet.

Se filmen herunder og kom forbi vores en af vores to Nissan forretninger for en demonstration af Nissan Leaf. Her kan vi også hjælpe dig videre, hvis du skal bruge Leaf i erhvervsmæssig sammenhæng. Uanset om det er i offentligt eller privat erhverv. 

FIND DIN LOKALE ANDERSEN BILER NISSAN FILIAL HER