Navigation
Icon

En service udover det sædvanlige

Vi hjælper dig

Volvos udgangspunkt er at gøre dit liv med din Volvo så ukompliceret som muligt, og dermed får du altid mest mulig glæde ud af din Volvo. Det er derfor, vi tilbyder Volvo Service 2.0 – en service ud over det sædvanlige. Vi opdaterer gratis din Volvo med den seneste software, du bliver tilbudt værkstedsbil, du kan døgnet rundt komme i kontakt med Volvo og Volvo Assistance forlænges i et år, uden yderligere omkostning for dig.

Volvo Service 2.0 er:

Forlænget Volvo Assistance:
Volvo Assistance hjælper dig, bl.a. hvis bilen svigter, løber tør for brændstof eller punkterer. Hver gang du får Original Volvo Service, forlænger vi din Volvo Assistance med 1 år. Det betyder, at du kan få international vejhjælp i op til 10 år – helt uden omkostninger.

Gratis opdatering:
Din Volvo er teknologi på et højt plan. Den er sammensat af en mængde højteknologiske komponenter, som skal opdateres korrekt med den nyeste software. Der findes opdateringer til alle Volvo-modeller fra 1999 og frem. Alle opdateringer til din bil er en del af Volvo Service 2.0.

Lejebil
Det kan være svært at undvære bilen, når den er til service. Derfor har vi gjort det nemt for dig at leje en anden Volvo, til en rimelig pris. Du reserverer den, når du booker service.

24-timers telefonservice
Kontakt os, når det passer dig. Du kan nå os, som du plejer. Men nu kan du også kontakte os gennem vores telefonservice på +45 7011 2800. Det gælder døgnet rundt, 7 dage om ugen, 365 dage om året.